Povezane vesti
Berić podneo neopozivu ostavku u Partizanu
Radio 021 04.03.2016
Potpredsednik košarkaškog kluba Partizan Miroslav Berić podneo je danas ostavku na tu funkciju. Berić se oglasio saopštenjem na sajtu kluba da mu je žao što odlazi iz Partizana, posebno u trenutku kada se ekipa rezultatski konsolidovala. "Smatram… »
Berić potvrdio ostavku: Nemam čega da se stidim
Večernje novosti 04.03.2016
Ne slažem se da postoji odgovornost rukovodstva u odnosu na bilo šta, osim na stanje u klubu i klupske rezultate, kaže Miroslav Berić. MIROSLAV Berić podneo je ostavku na mesto potpredsednika Partizana koju će, kako je rekao, obaljati do dolaska… »
ZVANIČNO: Mića Berić otišao iz Partizana!
Mozzart sport 04.03.2016
"Nemam čega da se stidim, nisam više u mogućnosti da radim na način koji mislim da odgovara interesima kluba. Ponosan sam na neverovatnu podršku navijača klubu u tako teškoj situaciji. Pune hale i ubedljivo najveća gledanost u ligi zaslužuju… »
Berić: Nisam uradio ništa loše, ali odlazim iz Partizana!
Vesti online 04.03.2016
- Nisam više u mogućnosti da radim na način koji mislim da odgovara interesima kluba - rekao je Miroslav Berić. Ono što je najavljeno pre nekoliko dana, sada je postalo i zvanično: Miroslav Berić je napustio Partizan! Legendarni kapiten, a u… »
Zvanično - Berić otišao!
Sportske.net 04.03.2016
Proslavljeni košarkaš Partizana i čovek koji je obavljao funkciju potpredsednika KK Partizan, podneo je ostavku na svoju poziciju. U Partizanu je bio prvi čovek u odsustvu Nikole Pekovića koji je u Americi, a sada je nakon veoma burne nedelje… »
Više Nema Dileme: Partizan ostao bez potpredsednika!
Hot sport 04.03.2016
Dragi navijači, poštovani prijatelji, uvažena javnosti, Želim da vas obavestim da sam podneo neopozivu ostavku na mesto potpredsednika kluba, i da više neću obavljati tu funkciju. Žao mi je što je do toga došlo, posebno u ovom trenutku, kada se… »
Vesti dana »
Andreana čekić i Saša Matić otkazali koncerte u Bosni i Hercegovini: Trebalo je da pevaju u Tesliću i Ugljeviku: "Zbog tragičnog događaja na Cetinju..."
Blic pre 43 minutajoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
To je bio zao čin s predumišljajem: Napadač iz Nju Orleansa delovao sam, ne postoji veza sa napadom u Las Vegasu potvrdio FBI
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane