Povezane vesti
Ispovest Kristine Čanković: Bivši dečko ne dozvoljava da moji sinovi rastu zajedno!
Tračara 05.03.2016
Balerina Kristina Čanković je Zorici Marković ispričala tužnu priču o svom odnosu sa bivšim dečkm, kao i o svojim sinovima, Kristijanu i Luki. Balerina želi da njeni sinovi, koje ima iz dve različite veze, odrastaju zajedno, ali otac njenog sina… »
Kristina otvorila dušu: Moj bivši ne dozvoljava da moji sinovi rastu zajedno!
Blic 05.03.2016
Kristina Čanković se poverila se kevi Zorici Marković i ispričala joj sve o odnosu sa bivšim mužem, ali i o sinovima. Ona želi da njeni sinovi, koje ima iz dve različite veze, budu zajedno. - Samo da ja njih spojim, Krstijana i Luku, jer Luka je… »
Kristina: Bivši muž nije hteo da prihvati mog starijeg sina (video)
Svet & Skandal 05.03.2016
Kristina Čanković poverila se Zorici Marković i otkrila da je bivšeg supruga ostavila jer nije prihvatio njenog sina iz prvog braka. Čankovićeva ima dva sina a, kako kaže, presrećna je što su njih dvojica bliski i lepo se slažu, navodi alo.rs… »
Vesti dana »
Vučić o blokadama i protestima: Neka nerviraju ljude, bukvalno se samoubijaju
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Šok, ali ne i trema, Jovanović zadovoljan debitantskim trijumfom: "Partizan ne može bez svoje dece!"
Sportske.net pre 46 minutajoš 23 povezane
Vremena je sve manje: Ponovo bez dogovora o otvaranju Klastera 3; Vučić: Imamo još fore
Radio 021 pre 40 minutajoš 18 povezanih