Povezane vesti
Poruka koja topi srca: Ovako je Nataša Bekvalac čestitala mužu rođendan (FOTO)
Story 15.03.2016
Pevačica Nataša Bekvalac često na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa svojom porodicom i prijateljima, ali jednom porukom uspela je da razneži sve svoje fanove. Pop zvezda je od nedavno u braku sa rukometašom Ljubomirom Jovanovićem i… »
(Foto) Nata Iznenadila Muža: Ovakvu rođendansku čestitku Ljuba nije očekivao
Kurir 15.03.2016
Nataša Bekvalac čestitala je rođendan svom suprugu Ljubi Jovanoviću 34. rođendan na Instagramu. "Mojoj ljubavi, najboljem prijatelju, Haninom Ljupku, našem anđelu čuvaru i zaštitniku, mojoj drugoj, boljoj polovini, mom predivnom mužu danas je… »
Nataša Bekvalac je mužu za rođendan poželela konjske živce, a razlog je sasvim logičan
24 Sata 15.03.2016
Našata Bekvalac je na Instagram postavila fotografiju sa suprugom Ljubom Jovanovićem, koji danas proslavlja 34. rođendan. Pored fotke Nataša je napisala i čestitku: "Mojoj ljubavi, najboljem prijatelju, Haninom Ljupku, našem anđelu čuvaru i… »
Vesti dana »
Teorije zavere o nesreći u Vašingtonu! Neko bitan je bio u tom avionu: "Ovo nije slučajno, pogledajte snimak, nešto smrdi"! (video, foto)
Kurir pre 4 satijoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
"Ovo nije šala": Tramp odlučan da prisvoji Grenland: To je naš nacionalni interes, mora se rešiti što pre
Blic pre 4 satijoš 1 povezana