Povezane vesti
Babunski: Kod Božovića kao u Barseloni
Večernje novosti 15.03.2016
Lopta je obavezna baš na svakom treningu, a to mi izuzetno prija. Na delu sam se uverio da nisam pogrešio što sam došao u Zvezdu - kaže David. UŽELELI su se utakmica igrači Crvene zvezde, posebno Marko Grujić koji je zbog povrede mišića sve do… »
Novajlija Oduševljen: Babunski: Zvezda je emocija, kod Grofa je kao u Barsi
Sportal blic 15.03.2016
Zvezdino pojačanje iz Barselone David Babunski još uvek nije dobio pravu priliku da se nametne u crveno-belom dresu. Igrao je 10-ak minuta na premijeri prolećnog dela prvenstva protiv lučanske Mladosti. Ipak, to ga ne sprečava da se još više trudi… »
Babunski: "Kod Grofa kao u Barsi..."
Sportske.net 15.03.2016
Makedonski internacionalac David Babunski prezadovoljan je saradnjom sa Miodragom Božovićem jer Grof mnogo pažnje posvećuje radu sa loptom. Mesec i po dana prošlo je od momenta kada je David Babunski zvanično zadužio opremu Crvene zvezde, a… »
Babunski: Božović radi kao da je u Barseloni
Mondo 15.03.2016
"Lopta i fudbal na svakom treningu. Naravno, to mi veoma prija", kaže makedonski vezista koji još pokušava da se nametne za mesto u timu. Foto: MN Press Iznenada je David Babunski zimus došao u Crvenu zvezdu, kao slobodan igrač posle desetogodišnjeg… »
Zvezda Kao Barselona: Šta to, sem sjajnog fudbala, spaja dva fudbalska velikana?
Hot sport 15.03.2016
U Crvenoj zvezdi, polako ali sigurno, španski postaje, nakon srpskog, jezik koji se najviše može čuti. Dobar deo zasluga ide i na “dušu” Davida Babunskog, momka koji je u zimskom prelaznom roku stigao upravo iz Barselone: – Tu sam mesec i po… »
Babunski: Kod Grofa je kao u Barsi, španski nam je sad drugi jezik u Zvezdi
Sportski žurnal 15.03.2016
David Babunski je jedan od onih igrača Crvene zvezde koji strpljivo čekaju šansu da se nametnu, a za koje trener Miodrag Božović tvrdi da već sada zaslužuju da igraju. Poznato je pravilo da se tim koji dobija ne menja, pa David Babunski staloženo… »
Vesti dana »
Rusija će izneti pitanje ubistva generala Kirilova pred Savet bezbednosti UN
Blic pre 6 satijoš 9 povezanih
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 14 satijoš 3 povezane
Vučević: Ponosan sam na napredak u opremanju i modernizaciji Vojske Srbije
RTS pre 1 satjoš 4 povezane
Ana Stanić se razvela, a ovog uticajnog reditelja je ludo volela: Producirala mu film koji je bio vrlo gledan, a onda pukla tikva
Blic pre 34 minutajoš 5 povezanih