Povezane vesti
Bogosavljević Bošković: Veliki potencijal za dalje unapređenje saradnje Srbije i Mađarske
Novi magazin 17.03.2016
Ona boravi u dvodnevnoj radnoj poseti Mađarskoj, gde učestvuje u radu Osmog zasedanja Zajedničke komisije za ekonomsku saradnju između Srbije i Mađarske. "Na forumu smo razgovarali o mogućnostima za unapređenje ekonomske saradnje, a mogućnosti je… »
Bošković: Ima potencijala za unapređenje saradnje
RTV 17.03.2016
BUDIMPEŠTA - Srbija i Mađarska imaju dosta potencijala za unapređenje saradnje kako u oblasti poljoprivrede, tako i drugim sektorima privrede, izjavila je danas ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković… »
Sijarto: Trgovinska razmena sa Srbijom 1,8 mlrd evra u 2015.
RTV 17.03.2016
BUDIMPEŠTA - Vrednost bilateralne trgovine između Mađarske i Srbije iznosila je prošle godine 1,8 milijardi evra, izjavio je danas mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto na Mađarsko-srpskom poslovnom forumu u Budimpešti. Istovremeno… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 21 minutajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 43 minutajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Mogu da zarade do: 50.000 evra ratujući Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za vojne dobrovoljce uzrasta od 18 do 24 godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Drama tokom brojanja glasova na Kim, intervenisala i policija Sukobili se članovi odbora, pljušte optužbe
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana