Povezane vesti
Gagi Đogani iskreno: Zbog razvoda sa Anabelom sam postao narkoman!
Tračara 18.03.2016
Gagi Đogani, frontmen grupe Funky G, otvoreno priznaje da je, tek nakon smrti majke i razvoda sa pevačicom Anabelom Atijas, postao svestan da je narkoman. “Uzimao sam kokain, a umeo sam da se nakljukam lekovima svako jutro nakon noći u kojoj sam se… »
"Uzimao sam kokain"
Mondo 18.03.2016
Pevač i nekadašnji farmer otkrio da je lečeni narkoman. Farmer koji je izbačen iz rijalitija zbog nasilja, tačnije pokušaja napada na Sašku Karan SEKIROM Gagi Đogani, ispričao je "Starsu" kroz "kakav pakao je prošao zbog droge". "Uzimao sam kokain, a… »
Vesti dana »
U Osečini još dva mesta nemaju struju, u pojedinim delovima stigla samo jedna faza
N1 Info pre 11 minutajoš 41 povezana
"Protesti stavljeni pod kontrolu, spremni smo za rat!" Raste broj mrtvih, Iran odgovorio na Trampovu pretnju da pre pregovora možda prvo ide intervencija (foto)
Kurir pre 26 minutajoš 26 povezanih
Sve o Zlatnim globusima 2026: Spisak dobitnika, najbolje šale i govor koji je cenzurisan u prenosu
Blic pre 6 minutajoš 20 povezanih
Od danas počinju prijave penzionera za besplatnu rehabilitaciju u banjama: Ko ima pravo i koja je procedura?
N1 Info pre 51 minutajoš 17 povezanih
Vanredna situacija u 11 opština, u celoj Srbiji i dalje ispod nule, na Kopaoniku minus 15 stepeni
RTV pre 46 minutajoš 12 povezanih