Povezane vesti
Igi Azalija: „Lepša sam bez 'fotošopa'“
RTS 19.03.2016
Dvadesetpetogodišnja reperka Igi Azalija, slikala se za poslednje izdanje londonskog magazina "Schön" i vrlo je nezadovoljna zato što su njene fotografije dosta obrađene i razlikuju se od originala. Azalija nije krila svoje mišljenje: „Sviđa mi… »
"Bolja sam deblja": Igi Azilea pokazala šta su joj fotošopom uradili da bi mogla na naslovnicu
24 Sata 19.03.2016
Reperka i pevačica Igi Azalea nedavno se fotografisala za naslovnicu jednog časopisa. Ali, kada je finalna fotografija bila gotova imala je nekoliko zamerki. Naime, na svom Tviter nalogu je objavila fotografiju pre i posle obrade, a ispod nje je… »
Iggy Azalea optužila časopis za fotošopiranje
19.03.2016
Mlada pevačica se našla u centru još jedne kontroverzne situacije. Dvadesetpetogodišnja reperka skinula se za poslednje izdanje londonskog magazina Schön!. Sada je izrazila svoje nezadovoljstvo, podelivši na Twitter profilu fotografije prije i posle… »
Vesti dana »
Novak Đoković posle plasmana u polufinale: Saša Zverev je budan i gledao je ovo
Danas pre 3 satajoš 74 povezane
Bursać o kampanji „srednjeg prsta“: Fascinantno da stranka koja je 13 godina na vlasti ima takav pristup
N1 Info pre 2 satajoš 39 povezanih
Ministarstvo: Izrečena zabrana rada odgovornom licu u domu za smeštaj starijih gde je izbio požar
Danas pre 3 satajoš 56 povezanih
Aktivisti skinuli trasnparent crvene šake sa srednjim prstom: Tokom incidenta jednom zavrtali ruku, drugom razbili telefon
Novi magazin pre 1 satjoš 35 povezanih