Povezane vesti
Jelena Krunić: Ja sam na lekovima, a Gastoz na kokainu!
Blic 23.03.2016
Jelena Krunić sinoć je u suzama otvoreno progovorila o odnosu sa Gastozom. Otkako je ona ušla u "Parove", oni su bili nerazdvojni, ali je nakon sinoćne svađe i tuče ona potpuno promenila mišljenje o njemu. - Vređa me to što sam u njemu videla prijatelja… »
Krunićeva na lekovima, Gastoz na kokainu
Vesti online 23.03.2016
Jelena Krunić otvorila je dušu u Tajnoj sobi, posle tuče sa Gastozom i Zoricom. Igračica se rasplakala, povređena što joj je Nenad okrenuo leđa jer ga je smatrala iskrenim prijateljem. - Ja sam u njemu videla prijatelja, a on u meni konkurenciju. Zaista… »
(Video) Jelena Krunić Otkrila: Ja sam na lekovima, a Gastoz je...
Kurir 23.03.2016
Jelena Krunić rasplakala se u Tajnoj sobi posle tuče sa Gastozom i Zoricom i otkrila da je povređena jer je mislila da joj je Marinković pravi prijatelj. "Bitno mi je samo to i povređujeme to što neko ide napred, a taj nije prijetelj nego me vidi kao… »
Vesti dana »

U Srbiji promenljivo sa sunčanim intervalima, ponegde kiša
Serbian News Media pre 3 satajoš 32 povezane

Stiže novo poskupljenje: Cena grejanja biće veća za šest odsto, evo koliko će iznositi račun za stan od 60 kvadrata
Nova pre 4 satijoš 11 povezanih

Kupljene 42 zlatne poluge: Bruto devizne rezerve na kraju avgusta bile 28,6 milijardi evra
Forbes pre 26 minutajoš 25 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 4 satijoš 25 povezanih

Petković: Policija privremenih institucija upala u objekte PIO fonda i RFZO u Kosovskoj Mitrovici
RTS pre 1 satjoš 13 povezanih