Povezane vesti
Kako studenti pamte bombardovanje: "Moja žena brža od rakete", prekid Esmeralde, jamb...
24 Sata 24.03.2016
Studente Beogradskog univerziteta pitali smo čega se sećaju iz perioda bombardovanja ’99. Podelili su sa nama neka upečatljiva i traumatična sećanja. Isidora Podrum, tri stoličice, brat i ja, sedimo uz majku prigrljeni, sa svećom i pokriveni… »
Devojčica (5): Mama, ako zbog toga bombardujemo Srbe, imam nešto da te pitam
24 Sata 24.03.2016
U Srbiji je danas komemorativnim skupovima, polaganjem venaca i cveća na spomenike obeleženo 17 godina od početka napada NATO na SR Jugoslaviju 1999. godine. Ljudi se na društvenim mrežama masovno prisećaju kako je njihov život izgledao tih dana, a… »
Ne zaboravite šta je Divac rekao kada su ga Ameri pitali šta misli o NATO bombardovanju
24 Sata 24.03.2016
Na današnji dan pre 17 godina počelo je NATO bombardovanje Srbije. Istog dana čuveni košarkaš Vlade Divac gostovao je u čuvenoj emisiji Larija Kinga i u udarnom vremenu rekao - vaša zemlja greši kada gađa moj narod. - Tužan sam zbog svega što… »
Vesti dana »
Blokade fakulteta: Advokati obustavljaju rad, protestna povorka profesora u Novom Sadu
NIN pre 13 minutajoš 30 povezanih
Ruski udar na ukrajinsku fabriku oružja; Slovačka najavljuje kontramere ako tranzit gasa ne bude obnovljen
RTS pre 1 satjoš 22 povezane
Drama na Novom Beogradu: Gori stan na devetom spratu, evakuišu se stanari
Nova pre 57 minutajoš 21 povezana