Povezane vesti
Policija aktivnija za veću bezbednost dece
Studio B 25.03.2016
Policijska brigada i saobraćajna policija od danas će imati učestalije kontrole na Novom Beogradu ispred 27 školskih i predškolskih ustanova s ciljem da se poveća bezbednost dece u saobraćaju i sprečavanje trgovine narkoticima. Ministar unutrašnjih… »
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović u poseti Osnovnoj školi ``Mladost``
Beta video 25.03.2016
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je tokom posete Osnovnoj školi ``Mladost`` kazao da će akcija pojačanog policijskog prisustva krenuti od Novog Beograda jer se radi o opštini sa najvećim brojem dece u školama i predškolskim… »
Stefanović: Policija pojačava patrole oko novobeogradskih škola i vrtića
Blic 25.03.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je da će policija od danas pojačati patrole ispred 27 školskih i predškolskih ustanova na teritoriji opštine Novi Beograd u cilju povećanja bezbednosti dece u saobraćaju ali i u školskim dvorištima… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 4 minutajoš 59 povezanih

Upravo na blic TV: Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 4 minutajoš 20 povezanih

Premijer Poljske o potezu NATO: Ruske provokacije neće biti tolerisane
Nedeljnik pre 49 minutajoš 29 povezanih

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
Novi magazin pre 5 satijoš 7 povezanih