Povezane vesti

Pobednička Atmosfera: Kog saigrača Le Talek zove Lionel Mesi?

Pobednička Atmosfera: Kog saigrača Le Talek zove Lionel Mesi?

Hot sport 25.03.2016
Srđan Plavšić je bio jedan od najboljih aktera meča posle koga je Francuz Le Talek otkrio da mu je dao novi nadimak: „On je kao Mesi, tako ga zovem. Ne samo ovog puta nego i na treningu“ – rekao je La Talek. Takva poređenja Plavšić dočekuje… »
Zvezdin Mesi: Plavšić: Sada imam obavezu više, serija pobeda će još da traje

Zvezdin Mesi: Plavšić: Sada imam obavezu više, serija pobeda će još da traje

Sportal blic 25.03.2016
Crvena zvezda je u Novom Pazaru (4:0) prilikom obaranja prvenstvenog rekorda i 24. uzastopne pobede dobila svog Lionela Mesija - Srđan Plavšić je toliko oduševio saigrače. Foto: Irfan Ličina / Tanjug Srđan Plavšić na meču u Novom Pazaru Omaleni… »
Volim kad me zovu Mesi!

Volim kad me zovu Mesi!

Mozzart sport 25.03.2016
„Le Talek je mislio na moju visinu i brzinu, ali je lepo kada tako nešto čujete“, poručio je Srđan Plavšić. „Mesi dodaj mi loptu“. Ovim rečima se francuski vezista Damjan Le Talek obratio Srđanu Plavšiću u jednom trenutku meča u Novom… »
Kog saigrača Le Talek zove Mesi?

Kog saigrača Le Talek zove Mesi?

Mondo 25.03.2016
Francuz nadenuo novi nadimak jednom od fudbalera Crvene zvezde. Foto: MN Press Poznat je kao Atomski mrav, Zvezdinga čigra, Srki, Plavša... a od nedavno ga saigrači zovu Mesi. Francuz Damijen Le Talek dao je novi nadimak Srđanu Plavšiću, po… »
Srpski Mesi posle dobijanja nadimka: Sada imam obavezu više na svakom meču

Srpski Mesi posle dobijanja nadimka: Sada imam obavezu više na svakom meču

Sportski žurnal 25.03.2016
Srđan Plavšić je bio jedan od najboljih aktera meča posle koga je Francuz Le Talek otkrio da mu je dao novi nadimak. - On je kao Mesi, tako ga zovem. Ne samo ovog puta nego i na treningu - rekao je La Talek. Takva poređenja Plavšić dočekuje sa… »

Vesti dana »