Povezane vesti
Hrvatski ministar: Mi ne blokiramo Srbiju, mi joj samo pomažemo
Kurir 06.04.2016
Ministar inostranih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne preti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo da pomogne. "Mi ne blokiramo. Hrvatska samo zahteva da Srbija u potpunosti sarađuje sa Haškim tribunalom, da sebi ne pripisuje, u… »
"Hrvatska ustvari pomaže Srbiji"
Mondo 06.04.2016
Ministar inostranih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne preti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo da pomogne. Foto: Guliver/Getty Images/istock "Mi ne blokiramo. Hrvatska samo zahteva da Srbija u potpunosti sarađuje sa Haškim… »
Kovač: Hrvatska ne prijeti Srbiji, želi joj pomoći
Al Jazeera 06.04.2016
Hrvatski šef diplomatije smatra da je Hrvatskoj, ali i susjedstvu, potrebna otvorena rasprava o Drugom svjetskom ratu i komunizmu. Ministar vanjskih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne prijeti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo… »
Hrvatska će nam oprostiti što nas tuče!
Vesti online 06.04.2016
Ministar inostranih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne preti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo da pomogne. - Mi ne blokiramo. Hrvatska samo zahteva da Srbija u potpunosti sarađuje sa Haškim tribunalom, da sebi ne pripisuje, u… »
Kovač: Hrvatska ne preti, samo pomaže Srbiji
RTS 06.04.2016
Ministar inostranih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne preti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo da pomogne. Kovač je rekao da želi prijateljski odnos između Hrvatske i Srbije, kao što je slučaj između Nemačke i Francuske… »
Kovač: Hrvatska ne preti, samo pomaže Srbiji
Studio B 06.04.2016
Ministar inostranih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne preti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo da pomogne. "Mi ne blokiramo. Hrvatska samo zahteva da Srbija u potpunosti sarađuje sa Haškim tribunalom, da sebi ne pripisuje, u… »
Vesti dana »
Posle tročasovne blokade Varadinskog i Žeželjevog mosta, studenti i građani kod Mosta slobode u Novom Sadu
RTS pre 20 minutajoš 56 povezanih
Dokumentacija o rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu: Nedostaci i nova pitanja koja ostaju bez odgovora
Insajder pre 55 minutajoš 126 povezanih
Širom Srbije i danas protesti i petnaest minuta tišine, odavanje pošte za stradale u Novom Sadu i u svetu
RTS pre 4 satijoš 45 povezanih
Veliki preokret FMP-a i pobeda u srpskom derbiju: Drama u Železniku završena kako su "panteri" hteli
Mondo pre 36 minutajoš 30 povezanih
Hamas oslobodio trojicu talaca, Izrael Palestince iz svojih zatvora na osnovu sporazuma o primirju
Beta pre 8 satijoš 23 povezane