Povezane vesti

Hrvatski ministar: Mi ne blokiramo Srbiju, mi joj samo pomažemo

Hrvatski ministar: Mi ne blokiramo Srbiju, mi joj samo pomažemo

Kurir 06.04.2016
Ministar inostranih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne preti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo da pomogne. "Mi ne blokiramo. Hrvatska samo zahteva da Srbija u potpunosti sarađuje sa Haškim tribunalom, da sebi ne pripisuje, u… »
"Hrvatska ustvari pomaže Srbiji"

"Hrvatska ustvari pomaže Srbiji"

Mondo 06.04.2016
Ministar inostranih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne preti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo da pomogne. Foto: Guliver/Getty Images/istock "Mi ne blokiramo. Hrvatska samo zahteva da Srbija u potpunosti sarađuje sa Haškim… »
Kovač: Hrvatska ne prijeti Srbiji, želi joj pomoći

Kovač: Hrvatska ne prijeti Srbiji, želi joj pomoći

Al Jazeera 06.04.2016
Hrvatski šef diplomatije smatra da je Hrvatskoj, ali i susjedstvu, potrebna otvorena rasprava o Drugom svjetskom ratu i komunizmu. Ministar vanjskih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne prijeti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo… »
Hrvatska će nam oprostiti što nas tuče!

Hrvatska će nam oprostiti što nas tuče!

Vesti online 06.04.2016
Ministar inostranih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne preti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo da pomogne. - Mi ne blokiramo. Hrvatska samo zahteva da Srbija u potpunosti sarađuje sa Haškim tribunalom, da sebi ne pripisuje, u… »
Kovač: Hrvatska ne preti, samo pomaže Srbiji

RTS 06.04.2016
Ministar inostranih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne preti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo da pomogne. Kovač je rekao da želi prijateljski odnos između Hrvatske i Srbije, kao što je slučaj između Nemačke i Francuske… »

Studio B 06.04.2016
Ministar inostranih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne preti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo da pomogne. "Mi ne blokiramo. Hrvatska samo zahteva da Srbija u potpunosti sarađuje sa Haškim tribunalom, da sebi ne pripisuje, u… »

Vesti dana »