Povezane vesti
Hrvatski ministar: Mi ne blokiramo Srbiju, mi joj samo pomažemo
Kurir 06.04.2016
Ministar inostranih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne preti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo da pomogne. "Mi ne blokiramo. Hrvatska samo zahteva da Srbija u potpunosti sarađuje sa Haškim tribunalom, da sebi ne pripisuje, u… »
"Hrvatska ustvari pomaže Srbiji"
Mondo 06.04.2016
Ministar inostranih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne preti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo da pomogne. Foto: Guliver/Getty Images/istock "Mi ne blokiramo. Hrvatska samo zahteva da Srbija u potpunosti sarađuje sa Haškim… »
Kovač: Hrvatska ne prijeti Srbiji, želi joj pomoći
Al Jazeera 06.04.2016
Hrvatski šef diplomatije smatra da je Hrvatskoj, ali i susjedstvu, potrebna otvorena rasprava o Drugom svjetskom ratu i komunizmu. Ministar vanjskih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne prijeti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo… »
Hrvatska će nam oprostiti što nas tuče!
Vesti online 06.04.2016
Ministar inostranih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne preti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo da pomogne. - Mi ne blokiramo. Hrvatska samo zahteva da Srbija u potpunosti sarađuje sa Haškim tribunalom, da sebi ne pripisuje, u… »
Kovač: Hrvatska ne preti, samo pomaže Srbiji
RTS 06.04.2016
Ministar inostranih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne preti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo da pomogne. Kovač je rekao da želi prijateljski odnos između Hrvatske i Srbije, kao što je slučaj između Nemačke i Francuske… »
Kovač: Hrvatska ne preti, samo pomaže Srbiji
Studio B 06.04.2016
Ministar inostranih poslova Hrvatske Miro Kovač ističe da Hrvatska ne preti Srbiji, već želi, kao članica EU, samo da pomogne. "Mi ne blokiramo. Hrvatska samo zahteva da Srbija u potpunosti sarađuje sa Haškim tribunalom, da sebi ne pripisuje, u… »
Vesti dana »

Završen protest ispred MUP-a u Novom Sadu: Studenti predali zahtev za pokretanje istrage zbog incidenta uoči održavanja Skupštine grada (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane

Jak zvuk na protestu u Beogradu: Kontradiktornosti, krivična prijava, a evropski sud traži odgovore
BBC News pre 2 satajoš 15 povezanih

Pet najvećih sindikata u Srbiji dogovorili saradnju i potvrdili podršku studentima
Beta pre 10 satijoš 11 povezanih

Dragan Šutanovac novi ambasador Srbije u Americi, Jelena Milić opozvana iz Hrvatske
BBC News pre 6 satijoš 29 povezanih

Tramp pobedio u sagi "portret": Onaj koji mu je smetao ekspresno uklonjen, evo ko će dati novac za novi! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 48 povezanih