Povezane vesti

Neutešna Maja Marijana na sahrani svoje drugarice Jelene Marjanović (Foto)

Neutešna Maja Marijana na sahrani svoje drugarice Jelene Marjanović (Foto)

Telegraf 07.04.2016
Sahrana ubijene pevačice počela je danas u 14 časova na groblju Zbeg u Borči. Na večni počinak danas će prijateljicu, koleginicu i poznanicu Jelenu Marjanović (32), ispratiti brojne estradne ličnosti, a među njima i Maja Marijana. Sahrana ubijene… »
Saša Popović sa suprugom Suzanom na sahrani ubijene Jelene Marjanović (Foto)

Saša Popović sa suprugom Suzanom na sahrani ubijene Jelene Marjanović (Foto)

Telegraf 07.04.2016
Direktor Grand produkcije došao je na groblje u pratnji supruge i kompozitora Gorana Ratkovića. Na sahranu stravično ubijene pevačice Jelene Marjanović (32), došao je i Saša Popović, direktor “Grand” produkcije, u čijoj je izdavačkoj kući Jelena bila… »
"Joj, sine, što me ostavi, ko mi te ubi": Jauci majke Jelene Marjanović odjekuju grobljem (foto) (video)

"Joj, sine, što me ostavi, ko mi te ubi": Jauci majke Jelene Marjanović odjekuju grobljem (foto) (video)

Telegraf 07.04.2016
- Joj sine, joj što me ostavi? Kako će majka bez tebe sine moj? Ko mi te ubi? - kroz suze izgovara Jelenina majka Vera. Celo groblje se ori od jauka Jelenine Marjanović majke Zorice Krsmanović, koja je potpuno skrhana bolom zbog ubistva ćerke. PRIVEDEN… »
Majka Jelene Marjanović skrhana bolom jaukala, prišao joj zet zoran i uveo je u kapelu!

Majka Jelene Marjanović skrhana bolom jaukala, prišao joj zet zoran i uveo je u kapelu!

Telegraf 07.04.2016
Jeleninu majku Zoricu je Zoran, zajedno sa ocem Vladimirom, pridržao i uveo u kapelu, gde su sačekali početak opela. U trenucima kada je Zorica, majka Jelene Marjanović skrhana bolom jaukala ispred kapele, prvi koji su joj se našli bili su pevačicin… »

Vesti dana »