Povezane vesti
Neutešna Maja Marijana na sahrani svoje drugarice Jelene Marjanović (Foto)
Telegraf 07.04.2016
Sahrana ubijene pevačice počela je danas u 14 časova na groblju Zbeg u Borči. Na večni počinak danas će prijateljicu, koleginicu i poznanicu Jelenu Marjanović (32), ispratiti brojne estradne ličnosti, a među njima i Maja Marijana. Sahrana ubijene… »
Saša Popović sa suprugom Suzanom na sahrani ubijene Jelene Marjanović (Foto)
Telegraf 07.04.2016
Direktor Grand produkcije došao je na groblje u pratnji supruge i kompozitora Gorana Ratkovića. Na sahranu stravično ubijene pevačice Jelene Marjanović (32), došao je i Saša Popović, direktor “Grand” produkcije, u čijoj je izdavačkoj kući Jelena bila… »
"Joj, sine, što me ostavi, ko mi te ubi": Jauci majke Jelene Marjanović odjekuju grobljem (foto) (video)
Telegraf 07.04.2016
- Joj sine, joj što me ostavi? Kako će majka bez tebe sine moj? Ko mi te ubi? - kroz suze izgovara Jelenina majka Vera. Celo groblje se ori od jauka Jelenine Marjanović majke Zorice Krsmanović, koja je potpuno skrhana bolom zbog ubistva ćerke. PRIVEDEN… »
Majka Jelene Marjanović skrhana bolom jaukala, prišao joj zet zoran i uveo je u kapelu!
Telegraf 07.04.2016
Jeleninu majku Zoricu je Zoran, zajedno sa ocem Vladimirom, pridržao i uveo u kapelu, gde su sačekali početak opela. U trenucima kada je Zorica, majka Jelene Marjanović skrhana bolom jaukala ispred kapele, prvi koji su joj se našli bili su pevačicin… »
Vesti dana »

Novak se oglasio zbog branka Lazića: Đoković imao poruku za dugogodišnjeg kapitena Zvezde
Kurir pre 27 minutajoš 41 povezana

OTKRIVAMO Kako su beogradske sudije za prethodni postupak Višeg suda uzdrmale igrokaz režima
Nova pre 3 satajoš 47 povezanih

Radivoju Jovoviću zatvorski pritvor do 30 dana, Isidori Čeleketić kućni pritvor do tri meseca
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih