Povezane vesti
Uređenje urbanih džepova i fasada prioritet u centru grada
Studio B 11.04.2016
Gradonačelnik Siniša Mali obišao je danas rekonstruisani skver na Starom gradu kod kultnog restorana „Stara Hercegovina" i rekao da je u poslednje dve godine Grad Beograd uredio desetine takvih urbanih džepova. - Ovaj urbani džep je sada potpuno sređen… »
Otvoreno novo dečje igralište na Starom gradu
Blic 11.04.2016
Skver izmedju Venizelosove, Vojvode Dobrnjca i Carigradske ulice dobio je novo ruho, ali i igralište za decu novim rekvizitima, fontanom i česmom. Uređenu zelenu površinu, sa stazama i platoom noću će osvetliti i dekorativna rasveta, a novi kutak Starog… »
Stari grad dobio novi skver: Sutra kreće popločavanje platoa na Kalemegdanu, ali to nije sve (foto)
Telegraf 11.04.2016
Siniša Mali je apelovao na građane da čuvaju obnovljene parkove i fontane i najavio početak obnove 66 fasada, koji će uslediti po usvajanju Zakona o stanovanju. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas obnovljeni skver na opštini Stari grad, na… »
Vesti dana »

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato
Nova pre 31 minutajoš 20 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 16 minutajoš 18 povezanih

Snažan zemljotres pogodio istočnu obalu Kamčatke, opasnost od cunamija
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih

"Ja ću se pobrinuti za to": Oglasila se udovica Čarlija Kirka: Nemaš pojima kakvu si vatru zapalio u ovoj ženi, niko nikada neće zaboraviti ime mog muža!
Blic pre 57 minutajoš 9 povezanih

Srpska lista u ponoć počela izbornu kampanju; Elek: Glas za SL je glas za opstanak srpskog naroda
RTV pre 1 satjoš 6 povezanih