Povezane vesti
Thalia obradila Severinin hit!
Tračara 12.04.2016
Meskička pevačica i zvezda sapunica Thalia objavila je nedavno numeru pod nazivom Desde Esa Noche. Glumici, poznatoj po serijama Marimar i Rosalinda, je uzor za novi singl, čini se, bila balkanska zvezda Severina, jer su mnogi odmah primetili sličnost… »
Sećate se Talije? Latino zvezda obradila Severininu pesmu!
Blic 12.04.2016
Pesma "Uno momento" koju je severina otpevala sa Ministarkama dobila je i svoju meksičku verziju. Otpevala ju je čuvena Talija, koja je domaćoj publici poznata i po brojnim ulogama u latinoameričkim telenovelama. Talija je navodno od autora Severinine… »
Mi je znamo kao Marimar: Meksička megazvezda obradila Seve!
24 Sata 12.04.2016
Kad poslušate obe pesme, biće vam sve jasno. Meksička zvezda Talija, koja je srpskoj publici poznata po glavnim ulogama u latino serijama "Marimar" i "Rosalinda", obradila je pesmu "Uno momento" koju su pre godinu i po snimile Severina Kojić i… »
Hitmejkeri iz Srbije osvajaju svet!
Mondo 12.04.2016
Pevačica Talija obradila je pesmu "Uno momento" koju su napisali naši Filip Miletić i Miloš Roganović, a koju peva Severina. Foto: YouTube screenshot Latino zvezda odlučila je da obradi pesmu koju Severina peva sa Ministarkama "Uno Momento", s tim što će… »
Holivud traži miloša i filipa: Talija želi hit sa Balkana!
Kurir 12.04.2016
Latino zvezda Talija obradila je pesmu „Uno momento“, autora Filipa Miletića i Miloša Roganovića, koju su pre godinu i po snimile Severina Kojić i Ministarke! Talija, domaćoj javnosti najpoznatija po ulozi Rosalinde u istoimenoj meksičkoj seriji… »
Vesti dana »

Ekskluzivno za Politiku - Pešić: Ne pogađaju me kritike onih do kojih mi nije stalo
Sportski žurnal pre 59 minutajoš 29 povezanih

Ništa od finala: Sinančević se neće boriti za medalju na Svetskom prvenstvu!
Hot sport pre 54 minutajoš 19 povezanih

Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali kod istočne obale Kamčatke
Politika pre 10 minutajoš 13 povezanih