Povezane vesti

Izbola momka nožem u butinu

Večernje novosti 14.04.2016
Incident u beogradskom naselju Banovo brdo u četvrtak oko 9 časova Marija Vasić ranila Lazara Đorđevića. LAZARA Đorđevića (38) nožem je u nogu ubola devojka Marija Vasić (31) u četvrtak ujutru oko devet časova, u Ulici Pere Todorovića 12 na… »

Nožem ubola nevenčanog supruga

Politika 14.04.2016
U prethodnih pet godina u Srbiji u porodičnim i partnerskim odnosima ubijeno 98 muškaraca. Tridesetosmogodišnji Lazar Đ. teško je povređen oko devet časova na ulazu u zgradu u Ulici Pere Todorovića 12 na Banovom brdu kada ga je nevenčana supruga… »

BG: Uhapšena jer je ubola supruga nožem

B92 14.04.2016
Beograd -- Pripadnici policije u Beogradu uhapsili su jednu ženu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično delo nasilja u porodici, saopštio je MUP. Kako se navodi u saopštenju, osumnjičena (31) se tereti da je, nakon kraće svađe… »

Izbola nožem nevenčanog supruga

RTV 14.04.2016
BEOGRAD - Pripadnici policije u Beogradu uhapsili su jednu ženu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici, saopštio je danas MUP. Kako se navodi u saopštenju, osumnjičena (31) se tereti da je, nakon kraće… »

Beograđanka uhapšena zbog nasilja u porodici: Nevenčanog supruga izbola nožem

Kurir 14.04.2016
BEOGRAD - Pripadnici policije u Beogradu uhapsili su jednu ženu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici. Policija osumnjičenu (31) tereti da je, nakon kraće svađe, nevenčanog supruga izbola nožem, nanevši… »

Hapšenje zbog nasilja u porodici

RTS 14.04.2016
Policija je uhapsila ženu u Beogradu, zbog sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici. Osumnjičena (31) se tereti da je, nakon kraće svađe, nožem nanela teške telesne povrede nevenčanom suprugu, navodi se u saopštenju MUP-a.… »

Nevenčanog supruga izbola nožem posle svađe

Blic 14.04.2016
Pripadnici policije u Beogradu uhapsili su jednu ženu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici, saopštio je danas MUP. Kako se navodi u saopštenju, osumnjičena (31) se tereti da je, nakon kraće svadje… »

Beograd: Posle svađe izbola muža

Mondo 14.04.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije uhapsili su u Beogradu ženu (31) zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Osumnjičena se tereti da je, nakon… »

Vesti dana »