Povezane vesti
Ona je najosramoćenija žena 20. Veka: Monika Levinski progovorila 20 godina posle afere s Klintonom
Kurir 17.04.2016
“Potpuno sam svesna toga kako me ljudi gledaju. U mom slučaju, vreme ne leči baš sve. Uvek ću u očima javnosti ostati upamćena kao ljubavnica Bila Klintona", kaže za Gardijan Monika Levinski, koja je imala 20-tak godina kad se zaljubila u tadašnjeg… »
"Sramota ne prolazi": Monika Levinski otvorila dušu skoro 20 godina posle
Blic 16.04.2016
Monika Levinski, žena koja je postala svetski poznata zbog seksualne afere sa nekadašnjim američkim predsednikom Bilom Klintonom, dala je intervju za britanski "Gardijan" skoro 20 godina nakon skandala zbog kojeg je Klinton opozvan sa predsedničke… »
Vesti dana »

Trojica uhapšenih puštena da se brane sa slobode, hitna pomoć izašla iz zgrade suda (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 9 minutajoš 31 povezana

Ukupna spoljnotrgovinska razmena Srbije u prvih sedam meseci 43,7 mlrd EUR - Najveći deficit sa Kinom
Ekapija pre 1 satjoš 38 povezanih

Uhapšena majka (19) koja je ostavila bebu u Zemunu: Dete staro sedam dana nađeno pored kontejnera u zavezanoj kesi!
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas sunčano i veoma toplo uz olujni vetar, upozorenja na požare i lokalne nepogode
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 49 povezanih