Povezane vesti
Hrvati vole srpske narodnjake, ali se o tome ćuti: Evo koji pevač "razbija" komšije
Vesti online 18.04.2016
"Hrvati vole 'narodnjake', koliko god mi ćutali o tome", veliki je naslov u zagrebačkom "Jutarnjem listu" povodom koncerta folk pevača Bobana Rajovića Piromana u dupke punoj splitskoj Areni i pred njegov koncert u zagrebačkoj Areni. Boban Rajović je… »
Hrvati u šoku: Naši mladi vole "narodnjake"!
Mondo 18.04.2016
Boban Rajović "Piroman" napunio splitsku "Paladijum" arenu, hrvatski mediji priznaju: "Naši mladi to vole, moramo to da priznamo...". Foto: YouTube/screenshot "Hrvati vole 'narodnjake', koliko god mi ćutali o tome", veliki je naslov u zagrebačkom… »
Vesti dana »
Rusi balističkim raketama napali Ukrajinu! Žestok udar na Odesu, ima mrtvih: Objavljeni dramatični snimci, Zelenski poslao brutalnu poruku
Blic pre 3 satajoš 146 povezanih
"Srce mi se steglo kad sam čula da je preminula! Sve se srušilo..." Rođaka lepe košarkašice Anje neutešna nakon gubitka, grad Paraćin proglasio trodnevnu žalost
Kurir pre 3 satajoš 70 povezanih
Da li je Bajdenova odluka upravo gurnula planetu ka Trećem svetskom ratu?
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih
Kim kritikovao Bajdena i najavio novi hladni: Rat?! Stigla reakcija lidera Severne Koreje na odluku SAD: Počinje globalna katastrofa!
Blic pre 2 satajoš 37 povezanih
(Sastavi) ofanziva Srbije: Piksi izveo najjači mogući sastav!
Hot sport pre 51 minutajoš 33 povezane