Povezane vesti
Stefanović o jeleninom ubistvu: Očekujem poziv svakog trenutka - da mi kažu znamo ko je ubica!
Pravda 21.04.2016
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se steže obruč oko ubice pevačice Jelene Krsmanović i dodao da policija ima situaciju pod kontrolom. Stefanović kaže da ne može da govori o detaljima istrage kako ne… »
Stefanović: Steže se obruč oko ubice Jelene Marjanović
Večernje novosti 21.04.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se steže obruč oko ubice pevačice "Granda" Jelene Marjanović i da policija ima situaciju pod kontrolom. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je za TV Pink da se… »
Neistinite informacije o ubistvu pevačice u medijima
N1 Info 21.04.2016
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da se "steže obruč" oko ubice pevačice Jelene Marjanović i da "svakog trenutka" očekuje konačne rezultate. "Obruč se steže, ima dosta informacija koje ukazuju na… »
Stefanović: Steže se obruč oko ubice pevačice, svakog trenutka očekujem poziv
Blic 21.04.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se steže obruč oko ubice pevačice "Granda" Jelene Krsmanović i da policija ima situaciju pod kontrolom. - Svi me pitaju kad će? Ja se tom pozivu nadam svakog trentuka. Da mi kažu… »
Vesti dana »

Novosađani sa 16 minuta tišine odali počast i novoj žrtvi pada nadstrešnice
Beta pre 2 satajoš 32 povezane

Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice: Građani odaju poštu preminulom mladiću
NIN pre 1 satjoš 38 povezanih

Željko i dalje veruje u svoj tim: ''Možda je bolniji onaj poraz od pola koša...''
Sportske.net pre 57 minutajoš 64 povezane