Povezane vesti

I odeća postala problem: Reditelj usred Zagreba napadnut zbog slike na majici!

Pravda 21.04.2016
Hrvatski reditelj Dario Harjaček doživeo je neprijatnost na ulici kada ga je nepoznata osoba pljunula u lice zbog majice koju je nosio. On objašnjava da je to nedopustivo tim pre što je reč o konceptualnoj umetnosti, a ne o ideologiji. Harjaček je… »

Pravda 21.04.2016
Hrvatski reditelj Dario Harjaček doživeo je neprijatnost na ulici kada ga je nepoznata osoba pljunula u lice zbog majice koju je nosio. On objašnjava da je to nedopustivo tim pre što je reč o konceptualnoj umetnosti, a ne o ideologiji. Harjaček je… »
Reditelj napadnut nasred ulice: Nepoznati muškarac ga pljunuo u lice zbog majice!

Reditelj napadnut nasred ulice: Nepoznati muškarac ga pljunuo u lice zbog majice!

Telegraf 21.04.2016
- Došao je do mene, gurnuo me s bicikla i pljunuo mi u lice - ispričao je Harjaček za riječki Novi list. Hrvatski reditelj Dario Harjaček doživeo je neprijatnost na ulici kada ga je nepoznata osoba pljunula u lice zbog majice na kojoj su otisnuti… »
I odeća postala problem: Reditelj usred Zagreba napadnut zbog majice sa srpom i čekićem

I odeća postala problem: Reditelj usred Zagreba napadnut zbog majice sa srpom i čekićem

Kurir 21.04.2016
Hrvatski reditelj Dario Harjaček doživeo je neprijatnost na ulici kada ga je nepoznata osoba pljunula u lice zbogmajice na kojoj su otisnuti srp i čekić. On objašnjava da je to nedopustivo tim pre što je reč o konceptualnoj umetnosti, a ne o… »
Hrvatska, napadnut zbog majice sa srpom i čekićem

Hrvatska, napadnut zbog majice sa srpom i čekićem

RTS 21.04.2016
Hrvatski reditelj Darije Harjaček doživeo je neprijatnost na ulici kada ga je nepoznata osoba pljunula u lice zbog majice na kojoj su otisnuti srp i čekić. Objašnjava da je to nedopustivo tim pre što je reč o konceptualnoj umetnosti, a ne o… »

Vesti dana »