Povezane vesti
Jelena Janković otvorila dušu: Lekari su sumnjali da imam rak, prošla sam kroz pakao
Mozzart sport 22.04.2016
Potresna ispovest nekada najbolje teniserke sveta. Kada Jelena Janković ne može da igra za Fed Kup selekciju reprezentacije, onda je to znak da nešto stvarno nije u redu. Džej-Džej se uvek odazivala na poziv Srbije i kada je nedavno morala da… »
Janković: Lekari su sumnjali da imam rak, prošla sam kroz pakao!
Vesti online 22.04.2016
Potresna ispovest nekada najbolje teniserke sveta. Kada Jelena Janković ne može da igra za Fed Kup selekciju reprezentacije, onda je to znak da nešto stvarno nije u redu. Džej-Džej se uvek odazivala na poziv Srbije i kada je nedavno morala da… »
Jankovićeva: Lekari su mislili da imam rak
Večernje novosti 22.04.2016
Povredila sam mišić kod ramena koji je povezan sa leđima, a posle raznih ispitivanja su primetili cistu na žlezdi na vratu i posumnjali na rak – priča Jelena. Posmatrala je Jelena Janković mečeve svojih koleginica iz reprezentacije iz prvih… »
Jelena Janković: Mislili su da imam rak!
Mondo 22.04.2016
Naša sjajna teniserka ispričala je šta joj se sve dogodilo u prethodnom periodu i koliko se mučila sa zdravljem. Jelena Janković odigrala je samo 15 mečeva u 2016. godini i nijedan od 22. marta i predaje Magdi Lineti u drugom kolu Majamija, gde je… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua i svih drugih
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane