Povezane vesti
Crna Gora: Bivši imam iz Bara poginuo u Siriji
Slobodna Evropa 22.04.2016
Adem Mustafić iz Bara, peti je crnogorski državljanin koji je poginuo na ratištu u Siriji boreći se na strani Islamske države Iraka i Levanta (IDIL). Adem Mustafić je bio deset godina imam Islamske zajednice u Podgradskoj džamiji u Baru, potvrdio… »
Bivši imam Islamske zajednice CG poginuo za IDIL
Slobodna Evropa 22.04.2016
Adem Mustafić iz Bara je peti crnogorski državljanin koji je poginuo na ratištu u Siriji boreći se na strani Islamske države Iraka i Levanta (IDIL). U odnosu na prethodne slučajeve odlaska u redove IDIL-a državljana Crne Gore, Adem Mustafić je… »
Stradao u Siriji: Bivši imam iz Bara poginuo boreći se za Islamsku državu!
Kurir 22.04.2016
Bivši imam iz Bara Adem Mustafić peti je crnogorski državljanin koji je poginuo na ratištu u Siriji boreći se na strani Islamske države Iraka i Levanta (IDIL). U odnosu na prethodne slučajeve odlaska na sirijsko ratište državljana Crne Gore, Adem… »
Još jedan Crnogorac poginuo na strani džihadista
Vesti online 22.04.2016
Bivši imam iz Bara Adem Mustafić peti je crnogorski državljanin koji je poginuo na ratištu u Siriji, boreći se na strani Islamske države. Mustafić je 10 godina bio imam u Podgradskoj džamiji u Baru i, kako je potvrđeno iz Islamske zajednice u tom… »
Bivši imam iz Bara poginuo na ratištu u Siriji
N1 Info 22.04.2016
Bivši imam iz Bara Adem Mustafić poginuo je na ratištu u Siriji boreći se na strani Islamske države. Mustafić je peti državljanin Crne Gore koji je stradao u Sriji. Adem Mustafić je 10 godina bio imam u Podgradskoj džamiji u Baru, a kako je… »
Bivši imam iz Bara poginuo u redovima Islamske države
RTS 22.04.2016
Adem Mustafić, nekadašnji imam iz Bara, peti je državljanin Crne Gore koji je poginuo ratujući na strani terorističke Islamske države. Mustafić je pre tri godine napustio službu i pridružio se Islamskoj državi u Siriji, potvrdio je Radiju… »
Bivši imam iz Bara poginuo u redovima id: Peti iz Crne Gore stradao ratujući za džihadiste
Kurir 22.04.2016
Nekadašnji imam iz Bara Adem Mustafić poginuo je u Siriji ratujući za Islamsku državu, potvrđeno je danas u Baru. Mustafić je bio imam u je jednoj od džamija u Baru i pre tri godine je napustio službu i pridružio se Islamskoj državi u Siriji… »
Imam iz Bara poginuo u redovima ISIS-a
Mondo 22.04.2016
Nekadašnji imam iz Bara Adem Mustafić peti je državljanin Crne Gore koji je poginuo ratujući u redovima Islamske države, potvrđeno je danas u Baru. Foto: SANA via AP Mustafić je bio imam u je jednoj od džamija u Baru i pre tri godine je napustio… »
Bivši imam iz Bara poginuo u redovima Islamske države
Novi magazin 22.04.2016
Nekadašnji imam iz Bara Adem Mustafić peti je državljanin Crne Gore koji je poginuo ratujući u redovima Islamske države, potvrđeno je danas u Baru. Mustafić je bio imam u je jednoj od džamija u Baru i pre tri godine je napustio službu i… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici blokirali centralnu ulicu u Bogatiću ispred policijske stanice: Čekamo da puste kolege
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih