Povezane vesti
Manuel Pelegrini: Četiri puta sam zaustavio Ronalda, što ne bih i peti!
Hot sport 24.04.2016
Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini izjavio je da je zna recept kako da zaustavi najboljeg fudbalera madridskog Reala Kristijana Ronalda u polufinalu Lige šampiona. – Kristijana znam već dugo, još dok sam bio trener Viljareala, nisam… »
Ihenačo: Ostvariću san ako zaigram protiv Reala
Sportski žurnal 24.04.2016
Mladi fudbaler Mančester Sitija Kelečći Ihenačo rekao je da će mu se ostvariti san ukoliko zaigra protiv Real Madrida u Ligi šampiona i naglasio da je njegov klub već ostvario ogroman uspeh prolaskom u polufinale. Ihenačo je pobedi nad Stoukom… »
Pelegrini: Ronaldo? Loš protiv mojih ekipa!
Mondo 24.04.2016
Čileanski stručnjak ne strahuje zbog Kristijana Ronalda. Uoči meča Mančester sitija i Real Madrida u Ligi šampiona kazao je da Portugalac nijednom nije postigao gol protiv njegove ekipe... Foto: Paul Gilham/Getty Images Polako se spušta "zavesa" na… »
Pelegrini optimista: Četiri puta sam zaustavio Ronalda
Sportal blic 24.04.2016
Menadžer Mančester sitija Manuel Pelegrini izjavio je da je zna recept kako da zaustavi najboljeg fudbalera madridskog Reala Kristijana Ronalda u polufinalu Lige šampiona. Foto: Reuters Kristijano Ronaldo "Kristijana znam već dugo, još dok sam bio… »
Pelegrini zna kako da zaustavi Ronalda!
Sportske.net 24.04.2016
Čilenac izjavio da je to učinio više puta u svojoj trenerskoj karijeri. Zakuvava se polako pred polufinalni duel između Mančester Sitija i Real Madrida. Kristijano Ronaldo je zbog lakše povrede preskočio duel protiv Rajo Valjekana u domaćem… »
Povređeni Benzema i Ronaldo propuštaju prvi meč polufinala Lige šampiona?
Sportal blic 24.04.2016
Fudbaler Real Madrida Karim Benzema povredio se na utakmici protiv Rajo Valjekana i mogao bi da propusti meč protiv Mančester sitija u polufinalu Lige šampiona. Foto: Tanjug/AP Karim Benzema Benzema se povredio u prvom poluvremenu utakmice protiv Rajo… »
Vesti dana »
Potvrđeno za Insajder: Određeno zadržavanje osumnjičenom za ubistvo maloletnika u Leskovcu
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih
Četiri osobe povređene posle eksplozije u livnici u Čoki, Nikolić: Pacijenti u teškom opštem stanju, neizvesna prognoza
RTV pre 1 satjoš 23 povezane
Prekršeno primirje - Izrael izveo udare na jug Libana; u Siriji ubijen general Iranske revolucionarne garde
RTS pre 2 satajoš 22 povezane
Viši sud u Zaječaru: Potvrđena optužnica za ubistvo dvogodišnje devojčice
Vreme pre 2 satajoš 21 povezana