Povezane vesti
Mata podigao glas: Fudbaleri previše zarađuju, živimo pod staklenim zvonom!
Hot sport 25.04.2016
'Vrlo rado bih pristao na smanjenje plata', kaže fudbaler Mančester junajteda. – Mogu da razumem na šta navijači misle, u fudbalskom biznisu kao da su vlasnici važniji od navijača. Ovo sada nije kao stari fudbal, nije bilo toliko medijske priče i… »
Mata: Naše zarade su nenormalne
Večernje novosti 25.04.2016
Moji prijatelji moraju da brinu za posao, da se sele kako bi napredovali, dok mi živimo u balonu i imamo nenormalne plate za normalne životne uslove - priča španski fudbaler. Često se vode polemike o zaradama u sportu, uglavnom se vode rasprave oko… »
Skromnost: Mata: Fudbaleri mnogo zarađuju, igrao bih za manje novca!
Sportal blic 25.04.2016
Fudbaler Mančester junajteda Huan Mata izjavio je da fudbaleri mnogo novca zarađuju i poručio da bi rado pristao na mnogo manju platu ukoliko bi u tom sportu bilo manje biznisa. Foto: Reuters Huan Mata "Fudbal je veoma dobro plaćen na vrhunskom nivou… »
Brutalno iskreni Huan Mata: Pristao bih da mi se smanji plata!
Mozzart sport 25.04.2016
"Ako je to uslov da fudbal postane mnogo manji biznis", dodaje vezista Mančester Junajteda. Vezista Mančester Junajteda Huan Mata izjavio je da fudbaleri zarađuju previše novca i poručio da bi rado pristao na mnogo manju platu ukoliko bi u tom sportu… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Kao da je cela Srbija na nogama, aktivirao se i „Pobunjeni univerzitet“: U ministarstvu kulture se zaključali zbog protesta
Nova pre 17 minutajoš 40 povezanih
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Jugmedia pre 1 satjoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Radio sto plus pre 4 satijoš 5 povezanih
Ministarka Dejanović sa direktorima škola razgovarala o mogućnostima za nastavak rada
NIN pre 1 satjoš 24 povezane
Tramp najavljuje carine za EU dok Meksiko, Kanada i Kina uzvraćaju udarac
Nova pre 52 minutajoš 17 povezanih