Povezane vesti
Ispovest oca ubijenog mladića: Tukao je mog Mirka kad god bi ga sreo...
Večernje novosti 27.04.2016
Isam Freij, otac zverski ubijenog mladića iz Šapca, za “Novosti”: Mitrović nije prihvatao da moj sin živi sa njegovom bivšom ženom. EH, ubila ga ljubav... Mnogo puta je taj Željko Mitrović išao da traži mog sina po kafanama. I ja sam to znao, stalno sam… »
Šabac: Mladić zverski mučen do smrti zbog ljubavi?
Mondo 27.04.2016
Mirko Frej (32) iz Šapca zverski je ubijen u ponedeljak uveče u stanu u centru grada u kom je živeo sa devojkom Andrijanom, a njegov unakažen leš nađen je u ostavi. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Frej je bio vezan, glava mu bila obmotana selotejpom… »
Nezapamćeni zločin u šapcu Otac stradalog Freja: Sina mi je ubila ljubav
Kurir 27.04.2016
Mirko je stradao zbog te Andrijane, njen bivši muž Željko Mitrović često ga je tukao i na kraju ga zverski ubio, priča Isam Frej. ŠABAC - Mirko Frej (32) iz Šapca, koji je ubijen u ponedeljak uveče, vezan je, zverski mučen i prebijen drvenom palicom, a… »
Ljubavni trougao okončan zločinom
Politika 27.04.2016
Policija sumnja da je Mirka Freja, koji je pronađen mrtav u špajzu iznajmljenog stana, ubio suparnik koji je zatečen sa povredama koje ukazuju na pokušaj samoubistva. Šabac – Šabačka policija i Više tužilaštvo rasvetljavaju zločin koji se desio u… »
Vesti dana »

Uživo Amerika na ivici, niko nema odgovor na ključno pitanje! Velika potraga za ubicom Čarlija Kirka, FBI prvi put pokazao snimak osumnjičenog: Vens držao ruku na kovčegu sa telom, udovica neutešna (foto,video)
Blic pre 5 minutajoš 29 povezanih

Ogroman napad na Rusiju: Na meti i Moskva, gori postrojenje Lukoila! Letovi na aerodromu u Sankt Peterburgu otkazani (foto, video)
Blic pre 21 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 46 minutajoš 21 povezana

Kada se ona latila mikrofona nastao je lom: Milica Pavlović digla sve na noge na slavlju kod Matića
Telegraf pre 10 minutajoš 16 povezanih