Povezane vesti

Bivši igrač Partizana MVP Evrokupa, Podolski se družio sa Micovim i ekipom Galate

Bivši igrač Partizana MVP Evrokupa, Podolski se družio sa Micovim i ekipom Galate

Sportal blic 28.04.2016
Košarkaš Galatasaraja Stefan Lazme proglašen je za MVP-ja finala Evrokupa, pošto je pobedi nad Strazburom doprineo sa 16 poena, 10 skokova i tri asistencije. ŞAMPİYON CİMBOM BOM!!! pic.twitter.com/fiwCTlm3lS— Galatasaray Basket (@GSBasketbol)… »
Micov: Moj izraz lica je isti tokom cele karijere, sada mogu da se smejem

Micov: Moj izraz lica je isti tokom cele karijere, sada mogu da se smejem

Sportal blic 27.04.2016
Košarkaši Glatasaraja su prvi put u istoriji kluba stigli do nekog evropskog trofeja. U finalu Evrokupa pao je Strazbur a solidnu rolu u ovom meču imao je naš Vladimir Micov. Foto: Marko Metlas / RAS Srbija Vladimir Micov - Ovo je bila sjajna godina… »
Galatasaraj osvojio Evrokup

Galatasaraj osvojio Evrokup

Večernje novosti 27.04.2016
U drugoj utakmici finala Evrokupa ekipa iz Istanbula pobedila je Strazbur sa 78:67 (27:16, 16:19, 18:19, 17:13) i plasirala se u Evroligu. Košarkaši Galatasaraja osvojili su Evrokup, pošto su večeras u Istanbulu u drugoj utakmici finala pobedili… »
Ludilo u Istanbulu: Micov sa Galatom uzeo Evrokup!

Ludilo u Istanbulu: Micov sa Galatom uzeo Evrokup!

Sportal blic 27.04.2016
Kakvo slavlje u Istanbulu... U dvorani “Abdi Ipekči” je bila prava ludnica. Košarkaši Galatasaraja uspeli su da nadoknade minus iz prvog meča (četiri poena) i u finalu Evrokupa savladaju Strazbur (78:67). . @GSBasketbol wins the Eurocup and the… »

Vesti dana »