Povezane vesti
Ponovo divlja: Mića ispolivao i ispljuvao Gogu! (video)
Svet & Skandal 29.04.2016
Dok su u kuhinji razgovarali o raspodeli poslova, Goga Aleksić je iznervirala Lepog Miću svojom pričom, pa je skočio i počeo da viče na nju. “Ku*vo raspala, je*baću ti ja majku u usta! Pišaću po tebi, klošarko jedna! Ja ću te pameti… »
(Video) Uvrede i psovke na veliki petak: Lepi Mića ispolivao Gogu mlekom i razvalio...
Kurir 29.04.2016
Lepi Mića je potpuno poludeo kada mu se Goga Aleksić verbalno usprotivila i nazvala ga klošarem pa ju je prvo polio mlekom, a potom joj razvalio krevet i izbacio napolje. "Ku.vo raspala, je.baću ti ja majku u usta! Pi.aću po tebi, klošarko jedna! Ja… »
Vesti dana »

Ukinut gradski prevoz u Beogradu na dan velikog protesta, ne radi ni jedna linija do kraja dana
Nova pre 51 minutajoš 41 povezana

Uživo protest studenata u Beogradu Promenjeno mesto centralnog okupljanja: Evo gde su gužve u Beogradu (foto, video)
Blic pre 3 minutajoš 73 povezane

Na sigurnoj distanci: Evo gde je Vučić dok se građani okupljaju u Beogradu
Nova pre 57 minutajoš 13 povezanih

Studenti u blokadi objavili: Promenjeno je mesto današnjeg protesta u Beogradu, studenti se distanciraju od Pionirskog parka evo gde se premešta glavno dešavanje
Dnevnik pre 1 satjoš 6 povezanih

Tužilaštvo izdalo nalog za indentifikaciju osobe zbog preteće poruke na društvenim mrežama
RTS pre 28 minutajoš 9 povezanih