Povezane vesti
Željko Obradović otvoreno: Za kafanu je lako naći društvo, pritisak namećem sam sebi
Hot sport 02.05.2016
Trofejni stručnjak i aktuelni trener Fenerbahčea govorio je opširno o svojoj trenerskoj karijeri, izboru igrača, kumovskim vezama... Željko Obradović uvek izaziva puno pažnje, posebno kada se radi o njegovom trenerskom radu, a još kada nam otkrije nešto… »
Obradović: Društvo za kafanu je lako naći, ali je mnogo teže igrati sa nekim i pomagati mu
Večernje novosti 02.05.2016
Po meni u NBA ligu ne treba ići ako ćeš tamo da mašeš peškirom sa klupe. Tamo postoje četiri favorita, dok u ostalim ekipama nema pritiska, kako god da igraš pare su velike - kaže Željko. Osam puta je Željko Obradović bio klupski prvak Evrope, a prema… »
Obradović: Lako je naći društvo za kafanu...
Mondo 02.05.2016
Najtrofejniji evropski trener o pritisku u svom poslu, "skeniranju" igrača, atmosferi u timu, Itudisu, Ivkoviću, NBA... Željko Obradović sa Fenerbahčeom je izborio plasman na Fajnal for Evrolige. To će biti prilika za trofejnog srpskog trenera da u… »
Obradović: Lako ja kao trener prepoznam ko može dobro da igra, ali bitno je da prepoznaš šta ti kod igrača možeš da promeniš…
Sportski žurnal 02.05.2016
Željko Obradović odveo je Fenerbahče ponovo na fajnal for Evrolige gde će u polufinalu igrati sa Laboralom. U intervjuu za zagrebački Večernji list govorio je pomalo o svemu, a najviše o igračima i ljudima. - Uvek kažem da je za kafanu lako naći društvo… »
Vesti dana »

‘Gde smo ono stali’: Demolirano još jedno sedište SNS-a, protesti širom Srbije
Danas pre 18 minutajoš 4 povezane

Vremenska prognoza za utorak 19. avgust: Danas oblačno, ponegde sa kišom, do 30 stepeni
Beta pre 13 minutajoš 1 povezana

Dačić: Petoro uhapšenih u večerašnjim protestima, postojala namera da se zapale prostorije SNS-a
Danas pre 8 minutajoš 3 povezane