Povezane vesti
(Video) Pa se ti šali sa golubovićkom: Jelena prosula mleko po Stefanu!
Kurir 04.05.2016
Jelena Golubović polila je mleko po Stefanu koji je sa ostalim takmičarima pokušao da se našali sa rediteljkom. "Ja nikom ne dozvoljavam da me fizički dodirne, ovo je fizički kontakt. Ovo je mobing, uznemiravanje na radnom mestu, ako uopšte znaš… »
Sa njom nema zezanja: Farmeri hteli da se našale, Jelena ih ispolivala mlekom! (video)
Svet & Skandal 04.05.2016
S Jelenom Golubović nema šale. Farmeri su skačući otišli u kuhinju, pa su u šali skočili i na Jelenu, a onda je nastao haos jer su joj u tom ludiranju prosuli mleko iz ruke. Ona se u tom trenutki okrenula i polila Stefana Jakovljevića mlekom… »
Vesti dana »

"Ne smemo da dozvolimo da deca stradaju" Profesor apeluje: Policija mora da reaguje - ne znam zašto dosad nisu pohapšeni?
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 5 satijoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 6 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 5 satijoš 8 povezanih

Žestok odgovor Kanade trampu! Ne žele da ćute, ovo su mere koje su uveli Americi!
Kurir pre 1 satjoš 54 povezane