Povezane vesti

„Rejdiohed“ objavio novi album

„Rejdiohed“ objavio novi album

RTS 09.05.2016
Nakon što je „Rejdiohed“ predstavio dva nova spota prošle nedelje, za pesme "Burn the Witch" i "Daydreaming", svetlost dana ugledao je i njihov deveti studijski album "A Mooon Shaped Pool". Album donosi 11 novih pesama, a dostupan je na Ajtjunsu kao… »
Radiohead objavio novi album! (video)

Radiohead objavio novi album! (video)

Mondo 09.05.2016
Britanski bend objavio je deveti studijski album pod nazivom "A Moon Shaped Pool". Foto: YouTube Ovo je inače prvo studijsko izdanje benda u poslednjih pet godina. Album je objavljen u digitalnoj verziji, a fizičko izdanje (vinil i CD) biće dostupno u… »
Radiohead objavili novi album

Radiohead objavili novi album

09.05.2016
Na albumu se nalazi 11 novih pesama... Nakon što je Radiohead predstavio dva nova spota prošle nedelje, za pesme "Burn the Witch" i "Daydreaming", napokon je svetlost dana ugledao i njihov deveti studijski album "A Mooon Shaped Pool". Our new album is… »
Rejdiohed objavio digitalni album

Rejdiohed objavio digitalni album

Večernje novosti 09.05.2016
Deveti studijski album grupe Rejdiohed "A Moon Shaped Pool" sada je dostupan i na AjTjunsu, Amazonu, Tidalu i Epl mjuzik. Deveti studijski album grupe Rejdiohed "A Moon Shaped Pool" sada je dostupan i na AjTjunsu, Amazonu, Tidalu i Epl mjuzik. Kamen… »

Vesti dana »