Povezane vesti
Besplatni preventivni pregledi mladeža
Dnevnik 10.05.2016
Povodom Evropskog dana melanoma – Euromelanoma, koji se obeležava 16. maja, građani mogu zakazati besplatan preventivni. pregled mladeža za taj dan u Domu zdravlja „Novi Sad“ pozivom na broj 0800/222-888. Pregledi će se obavljati u zakazanim… »
Popunjeni svi termini besplatnih pregleda mladeža
Moj Novi Sad 10.05.2016
Popunjeni su svi termini besplatnih preventivnih pregleda mladeža u Domu zdravlja "Novi Sad", potvrđeno je u Kol centru. Preglede mladeža u cilju otkrivanja eventualnog melanoma (raka kože) organizovalo je Udruženje dermatovenerologa Srbije, povodom… »
Besplatni preventivni pregledi mladeža u Domu zdravlja
Moj Novi Sad 10.05.2016
Povodom Evropskog dana melanoma – Euromelanoma, koji se obeležava u ponedeljak, 16. maja, građani mogu zakazati besplatni preventivni pregled mladeža za taj dan u Domu zdravlja "Novi Sad" na broj telefona 0800-222-888. Besplatne preventivne preglede… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 4 povezane

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 2 satajoš 2 povezane