Povezane vesti

Radomir Antić: Žalim Muslina!

Radomir Antić: Žalim Muslina!

Hot sport 12.05.2016
Jedan od najboljih srpskih trenera u poslednjih 25 godina Radomir Antić govorio je za Blic o novom selektoru Srbije Slavoljubu Muslinu. Stručnjak koji je poslednji Srbiju odveo na neko veliko takmičenje ne vidi uspeh reprezentacije dok se nešto krupno… »
Radomir Antić: Žao mi je Muslina!

Radomir Antić: Žao mi je Muslina!

Mondo 12.05.2016
Poslednji selektor koji je odveo Srbiju na neko veliko takmičenje umesto uobičajene čestitke kolegi, upozorio ga na poslodavce. Foto: MN Press Bivši selektor Srbije, poslednji koji je našu fudbalsku reprezentaciju odveo na neko veliko takmičenje -… »
Radomir Antić za "Blic": Žao mi je Muslina!

Radomir Antić za "Blic": Žao mi je Muslina!

Sportal blic 12.05.2016
Radomir Antić, stručnjak koji je poslednji odveo našu fudbalsku reprezentaciju na veliko takmičenje, nije želeo dublje da ulazi u analizu prvog spiska novog selektora, Slavoljuba Muslina, ističući - da mu ga je žao. Foto: D Zivancevic / RAS Srbija… »
Ma kakva čestitka, 'Mister' žali Muslina!

Ma kakva čestitka, 'Mister' žali Muslina!

Sportske.net 12.05.2016
Čovek koji je poslednji uspeo da obraduje naciju i odvede nacionalni tim na jedno međunarodno takmičnje imao je posebno interesantnu poruku za novog selektora "Orlova" Slavoljuba Muslina. Mnogi ljubitelji fudbala u Srbiji još uvek žale zbog toga što… »

Vesti dana »