Povezane vesti

"Grof" otkrio: Dovešćemo neke od ovih igrača!

"Grof" otkrio: Dovešćemo neke od ovih igrača!

Mondo 17.05.2016
Trener Crvene zvezde izuzetno ceni mišljenje fudbalera, kaže da su mu oni pomogli u izboru pojačanja za narednu sezonu. Čak 338 fudbalera koji su nastupali u Superligi ove sezone glasalo je u izboru Sindikata igrača "Nezavisnost", nakon čega je… »
Trener godine: Božović: Čast kad kolege izaberu, sada da iznenadimo u Evropi

Trener godine: Božović: Čast kad kolege izaberu, sada da iznenadimo u Evropi

Sportal blic 16.05.2016
Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je ponosan na svoje fudbalere koji su izabrani u najbolji tim Superlige Srbije i dodao da oni koji u tome nisu uspeli imaju narednu sezonu da se dokažu. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija… »
Sindikat “Nezavisnost”: Vijeira najbolji igrač, Božović bez premca među trenerima

Sindikat “Nezavisnost”: Vijeira najbolji igrač, Božović bez premca među trenerima

Večernje novosti 16.05.2016
Mnogo mi je drago ovo priznanje jer je došlo od igrača. Da su novinari birali sigurno me ne bi izabrali. Znači, dobio sam nagradu od onih koji poznaju fudbal, kaže Miodrag Božović. Fudbaleri su rekli svoje, Sinidkat profesionalnih fudbalera… »
Dominacija Zvezde u izboru za najbolje u sezoni Superlige

Dominacija Zvezde u izboru za najbolje u sezoni Superlige

Sportal blic 16.05.2016
Fudbalski klub Crvena zvezda dominirao je na proglašenju najboljih ove sezone u Superligi Srbije, po izboru igrača koji je organizovao sindikat Nezavisnost. Foto: Marko Metlas / RAS Srbija Za najboljeg igrača proglašen je napadač crveno-belih… »

Vesti dana »