Povezane vesti
Bivši šef MI6: Ustanci u EU se već kuvaju
RTV 17.05.2016
LONDON - Evropa će se suočiti sa narodnim ustankom ako ne bude mogla da dokaže ljudima da može da kontroliše migrantsku krizu, izjavio je bivši šef britanske obaveštajne službe MI6 Ričard Dirlav. Dirlav je, na skupu o migrantskim pitanjima "Svet u… »
Bivši direktor obaveštajne službe Mi6: Evropa mora da pronađe rešenje za migrantsku krizu
Blic 16.05.2016
Bivši direktor britanske obaveštajne službe Mi6 Ričard Dirlav rekao je danas da će se Evropa suočiti sa "populističkim ustankom", ukoliko ne bude u stanju da svojim građanima pokaže da može da kontroliše migrantsku krizu. Richard Dearlove's speech was… »
Vesti dana »

Održani protesti u Nišu i Novom Sadu: Okupljanja u više gradova u Srbiji (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Foto): Sanirana oštećenja na zgradi tužilaštva nakon sinoćnog protesta u Valjevu, oglasilo se Ministarstvo pravde: "Niko ne sme biti iznad zakona"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Američki državni sekretar marko Rubio: "Svi su se saglasili da je najbolji način da se okonča ovaj sukob potpuni mirovni sporazum"
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

Noću ne može da se diše! U Beogradu se desio opasan fenomen, ovo su najkritičnije tačke gradu: Ovo nije dobro za zdravlje!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Vremeplov: Postavljen kamen temeljac zgrade Narodnog pozorišta u Beogradu
RTV pre 3 satajoš 1 povezana