Povezane vesti
Prgavi Ozi besneo: Kako je Đoković mogao da skloni ruku sudiji?
Vesti online 22.05.2016
Prgavi Australijanac Nik Kirios pokazao je buran temperament već na startu Rolan Garosa. U duelu sa Markom Čekinatom iz Italije u prvom kolu Otvorenog prvenstva Francuske, on je bes zbog loše igre iskalio na jednom od skupljača loptica, zbog čega ga… »
Kirios i na konferenciji prozivao Novaka
Vesti online 22.05.2016
Australijski teniser Nik Kirios ima ambiciju da jednog dana postane najbolji teniser sveta, ali još uvek nije naučio kako bi trebalo da se ponaša prema starijima i kako da se prema njima odnosi sa dužnim poštovanjem. Tokom meča 1. kola protiv Marka… »
Kirgios prozivao Đokovića na terenu i na konferenciji: Kad Novak skloni ruku sudiji onda je ok!
Večernje novosti 22.05.2016
Ništa loše nisam uradio, a kad Novak to uradi u Rimu sve je u redu. Da sam to bio ja bio bi cirkus - besneo je Nik. Malo ko će Nika Kirgiosa pamtiti po teniskim potezima poput forhenda, bekhenda, drop-šotova i slično, svi će ga znati samo po jednom… »
Kirjos besneo na terenu: A da sam ja uradio ono što je Đoković?! (VIDEO)
Hot sport 22.05.2016
Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos u svoj novi ispad uspeo je da uključi i najboljeg svetskog igrača Novaka Đokovića. U meču prvog kola protiv Italijana Marka Čekinata, Nik Kirjos je imao dosta problema u igri, što se odrazilo i na… »
Vesti dana »
Brnabić: Saopštićemo važne odluke, na tome ćemo raditi večeras i sutra
Blic pre 15 minutajoš 79 povezanih
Petar Benčina: Studenti su čestiti i pravični… odmerena, ali žilava generacija
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih
Matica srpska osudila svaki vid nasilja, većina zaposlenih podržala studentske zahteve
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
Škole u Srbiji: Pojedine učionice prazne do kraja nedelje, kažu iz nekih sindikata
BBC News pre 27 minutajoš 16 povezanih