Povezane vesti
Zečević stao uz Ćurkovića: Zvao sam Bjekovića da se priključi starim prijateljima
Večernje novosti 23.05.2016
Prihvatio sam predlog da budem potpredsednik, jer osećam odgovornost za budućnost Partizana. U fudbalu samo Ćurković i Tole mogu nešto da mi traže, rekeo je Žarko Zečević. ŽARKO Zečević je stao uz Ivana Ćurkovića pred vanrednu Skupštinu Partizana (utorak… »
Žarko Zečević: Nenade, hajde sa nama! (video)
Mondo 23.05.2016
Dan pred vanrednu Skupštinu FK Partizan, javnosti se obratio Žarko Zečević, koji podržava Ivana Ćurkovića za novog predsednika kluba. Prihvatio da bude potpredsednik kluba. Rafal po Novaku Nediću. Evo šta je sve Zečević rekao! Foto: MN Press Žarko… »
Vesti dana »

"Molim građane da veruju u svoju državu" Vučević: Sada je jasno da iza svega što se dešava stoji pokušaj preuzimanja vlasti
Blic pre 4 satijoš 28 povezanih

Uživo zapaljene prostorije SNS u Valjevu Maskirani demonstranti bacali baklje i pirotehniku: Na Novom Beogradu bačen topovski udar na policiju (foto,video)
Blic pre 12 minutajoš 23 povezane

Tramp podržava putinov plan?! Na potezu je Zelenski, sve može biti ekspresno rešeno!
Kurir pre 1 satjoš 102 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 4 satijoš 24 povezane