Povezane vesti
Tito došao na sopstveni grob: Neverica u kompleksu "25. maj"!
Telegraf 25.05.2016
Ljudi su bili u neverici kada su ugledali slovenačkog glumca obučenog u kostim maršala. U Muzeju istorije Jugoslavije zavladala je prava histerija kada su posetioci videli druga Tita lično! BIO SAM 15 GODINA TITOV OFICIR, UVEK ME JE POZDRAVLJAO: Deda… »
Tito izbačen iz Kuće cveća: Skandal na obeležavanju Dana mladosti (foto)(video)
Telegraf 25.05.2016
Jedna gospoda je prišla doživotnom predsedniku Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i zamolila ga da izađe iz Kuće cveća. Josip Broz Tito, koji je danas došao na svoj grob u Kući cveća i pozdravio sve one koji su došli da mu odaju počast… »
Tito posetio Titov grob
Politika 25.05.2016
Parkiralište ispred Muzeja istorije Jugoslavije već od jutra bilo je tesno za autobuse iz Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, ali i iz mnogih gradova Srbije koji su stizali povodom 25. maja – Dana mladosti i rođendana Josipa… »
Afterparti povodom Dana mladosti u korčaginu: Pasulj umesto torte, a himna kao rođendanska pesma! (FOTO) (VIDEO)
Telegraf 25.05.2016
Jedno je sigurno, da je maršal živ, svakako bi voleo da u ovoj kafani proslavi svoj rođendan. Dan mladosti, 25. maj, ne bi bio to što jeste da se poklonici Josipa Broza Tita iz svih država nekadašnje SFRJ, ali i sveta, posle posete Kući cveća nisu… »
Kinezi glavna atrakcija u kući cveća: Došli samoinicijativno da polože cveće na Titov grob (foto)
Telegraf 25.05.2016
- Ljudi i danas ostavljaju posthumne prouke u knjigu utisaka i u spomen knjigu, a te poruke su dosta slične porukama iz štafeta - rekla je Ana Radić, portparol muzeja istorije Jugoslavije. Muzej istorije Jugoslavije je jedan od najposećenijih u Srbiji… »
Deda Momčilo je šest meseci pravio Titov portret: Sada ga prodaje ga da bi mogao da ide na operaciju (foto)
Telegraf 25.05.2016
- Pravio sam je šest meseci i moram da je prodam kako bi mogao da odem na operaciju - rekao je deda Momčilo Ilić iz Požege. Povodom proslave Dana mladosti 36. put otkako je vođa Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije Josip Broz Tito preminuo… »
Bio sam 15 godina TITOV oficir, uvek me JE pozdravljao: Deda Okica došao čak iz Plužina da oda počast Brozu! (FOTO)
Telegraf 25.05.2016
- Dolazio sam ovde svakog 4. i 25. maja. Tito se uvek javljao svojim službenim vojnicima koji su bili tu, i uvek je bio ljubazan - rekao je Okica Vuković. U Kući cveća danas sve vrvi od ljudi koji su došli da odaju počast Josipu Brozu Titu, nekadašnjem… »
Vesti dana »

Sastanak Trampa i Zelenskog u Vašingtonu: najava trilateralnog sastanka i razgovori sa Putinom
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 68 povezanih

Studentkinja FPN najavila krivinu prijavu protiv komandanta Jedinice za zaštitu posebnih ličnosti
Beta pre 30 minutajoš 34 povezane

Za Brnabić pad nadstrešnice 'diverzija', pozivi tužilaštvu da ispita predsednicu parlamenta
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 24 povezane