Povezane vesti
Roland Garos: Duel Troicki-Simon na programu u petak
Novi magazin 26.05.2016
Srpski teniser Viktor Troicki igra sutra, u petak, meč protiv Francuza Žila Simona u trećem kolu Rolan Garosa. Meč šesnaestog nosioca na turniru Simona protiv 22. nosioca Troickog četvrti je i poslednji na programu terena "Suzan Lenglen". Svi… »
Lajović predao meč Troickom
Press 26.05.2016
Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u treće kolo Rolan Garosa, pošto mu je danas u drugom kolu zemljak Dušan Lajović predao meč, pri rezultatu 6:7 (4:7), 6:3, 6:0. foto: tanjug.rs Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u treće kolo Rolan… »
Troicki: Žao mi je što Lajović i ja nismo odigrali ceo meč
Sportal blic 25.05.2016
Srpski teniser Viktor Troicki srećan je zbog plasmana u treće kolo Rolan Garosa, ali da mu je žao što je Dušan Lajović morao da preda meč. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Viktor Troicki “Krivo mi je što nismo odigrali meč do kraja… »
Drama na početku, pa predaja
Danas 25.05.2016
Dušan Lajović predao meč Viktoru Troickom u drugom kolu Roland Garosa. Dramatičan početak, mirna završnica, tako se može opisati susret dvojice srpskih tenisera Viktora Troickog i Dušana Lajovića u drugom kolu Roland Garosa koji je završen… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti i profesori na platou ispred Filozofskog, najavljena blokada Ministarstva kulture: Srednjoškolci organizovali šetnju podrške
Nova pre 3 minutajoš 12 povezanih
RHMZ objavio najavu za celu nedelju: Od sutra na snazi žuti meteoalarm
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
INTERVJU Katarina Petrović o podršci studentima: Uvek su postojali ljudi sa stavom i kičmom, bez obzira na sve, kao i oni koji to nikada neće imati
Nova pre 3 satajoš 5 povezanih
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Radio 021 pre 1 satjoš 1 povezana