Povezane vesti

Da li će Dačić u Vladu i ko će na čelo Skupštine

Da li će Dačić u Vladu i ko će na čelo Skupštine

Mondo 29.05.2016
Još ne znam da li će Ivica Dačić biti u Vladi, rekao je večeras mandatar Aleksandar Vučić. On je, sa druge strane, otkrio ko će biti na čelu Skupštine Srbije... Foto: MONDO, Goran Sivački Ivica Dačić Vučić je rekao da ne može još da… »
Vučić: Slučaj Savamala će biti rešen za deset dana i narodu će biti rečena cela istina!

Vučić: Slučaj Savamala će biti rešen za deset dana i narodu će biti rečena cela istina!

Pravda 29.05.2016
Mandatar za sastav vlade Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će za sedam do deset dana sve u vezi sa događajima u Savamali biti poznato, te da će biti krivične i prekršajne, a ako bude trebalo, i političke odgovornosti. "Mi ćemo to istražiti… »
Vučić: Reći ćemo istinu o Savamali, ma koliko nam teška bila

Vučić: Reći ćemo istinu o Savamali, ma koliko nam teška bila

N1 Info 29.05.2016
Danas mnogo bolje znam nego pre desetak dana šta se tačno odigralo u Savamali, rekao je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i najavio da će biti i krivično-pravne i prekršajne, a bude li neophodno i političke odgovornosti. "Nacrtaćemo sve i… »
Spomenik Đinđiću 2018!

Spomenik Đinđiću 2018!

Mondo 29.05.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Zoranu Đinđiću na 15. godišnjicu od ubistva biti podignut spomenik u Beogradu. Foto: printscreen/MONDO/TV Pink On je rekao da bi spomenik trebalo da bude postavljen na Studentskom trgu, Vasina će… »

Vesti dana »