Povezane vesti

Dodik i Ivanić u Beogradu sa državnim zvaničnicima Tanjug

Studio B 31.05.2016
Srbija će uvek insistirati na opstanku i boljoj budućnosti srpskog naroda u RS, kao i na dobrm i prijateljskim odnosima sa BiH, poručio je danas predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa predsednikom RS Miloradom Dodikom u Beogradu… »

Dodik: Republika Srpska nije nikada bila u opasnosti da nestane kao sada

Kurir 31.05.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da RS nikada nije bila lišena opasnosti da nestane i dodao da se RS "mora čuvati ne samo u Banjaluci nego i u Sarajevu". "Republika Srpska se može i mora čuvati ne samo u… »

RS u opasnosti da nestane

Alo 31.05.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da RS nikada nije bila lišena opasnosti da nestane i dodao da se RS "mora čuvati ne samo u Banjaluci nego i u Sarajevu". "Republika Srpska se može i mora čuvati ne samo u Banjaluci… »

Vučić Dodiku: Bolja budućnost RS i prijateljski sa BiH

B92 31.05.2016
Beograd -- Srbija će uvek insistirati na opstanku i boljoj budućnosti Srba u RS, kao i na prijateljskim odnosima sa BiH, rekao je Vučić u razgovoru s Dodikom u Beogradu. Vučić i Dodik su, kako je saopšteno iz Vlade Srbije razgovarali o aktuelnoj… »

Dodik: RS u opasnosti da nestane

Beta video 31.05.2016
BEOGRAD- Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da RS nikada nije bila u većoj opasnosti da nestane. Dodik je rekao da je u razgovoru s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem izrazio zabrinutost, ali i očekivanje da… »

Dodik: Jedini izbor za BiH da se vrati originalnom Dejtonskom sporazumu

Beta video 31.05.2016
BEOGRAD- Republika Srpska je u Dejton je ušla kao država a danas je taj termin zabranjen, rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Dodik je rekao da je jedini izbor za BiH da se vrati originalnom Dejtonskom sporazumu.… »

"Republika Srpska u nikad većoj opasnosti da nestane"

Vesti online 31.05.2016
Predsednik RS Milorad Dodik izrazio je u razgovoru sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem veliku zabrinutost za budućnost Republike Srpske, ali i očekivanje da Srbije stane uz svoju braću preko Drine u svim okolnostima. "RS je u Dejton je ušla kao… »

Dodik preneo Vučiću zabrinutost za opstanak RS

N1 Info 31.05.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Beogradu s predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom o aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini i regionu Zapadnog Balkana. Kako je saopštila Vlada Srbije, Dodik je tokom… »

Dobri odnosi sa BiH

Alo 31.05.2016
Mladen Ivanić boravi u poseti Beogradu gde se sreo sa premijerom i predsednikom Srbije. Zaključeno je da su neophodni bolji odnosi dve države, uz uvažavanje prava Srba i RS. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u razgovoru sa… »

Ivanić obavestio Vucića o pogoršanju političkih prilika

Telegraf 31.05.2016
- Srbija želi dobre i najbliže odnose sa Bosnom i Hercegovinom, ali Srbija ne može i neće nikada ostaviti na cedilu srpski narod u BiH - poručio je premijer Vučić. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa članom… »

Vesti dana »