Povezane vesti
Od danas dostupna lista loših direktora
Radio 021 01.06.2016
Lista loših direktora koji su svojim poslovanjem uništili preduzeća, prevarili partnere ili zaposlene biće dostupna javnosti od danas na sajtu APR. U ovoj elektronskoj bazi osim direktora mogu da se nađu i vlasnici firmi, članovi NO ukoliko su… »
Lista loših direktora dostupna javnosti na sajtu APR-a
Kamatica 01.06.2016
Lista loših direktora koji su svojim poslovanjem uništili preduzeća, prevarili partnere ili zaposlene biće dostupna javnosti od danas na sajtu APR. U ovoj elektronskoj bazi osim direktora mogu da se nađu i vlasnici firmi, članovi NO ukoliko su… »
APR: Lista loših direktora dostupna javnosti
Gde investirati 01.06.2016
U elektronskoj bazi APR-a osim direktora mogu da se nađu i vlasnici firmi, članovi NO ukoliko su protiv njih izrečene krivične, prekršajne ili upravne sankcije, i takvim rukovodiocima biće izrečene privremene mere, poput zabrane poslovanja… »
Vesti dana »
Univerzitet umetnosti u Beogradu pokrenuo međunarodnu peticiju: Širite vesti o studentskim blokadama i podržite ih
Novi magazin pre 2 satajoš 11 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 22 minutajoš 33 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
BBC News pre 58 minutajoš 34 povezane
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana