Povezane vesti
Čović: Izvinio sam se Muriću
Večernje novosti 02.06.2016
Ne znam zašto sam dobio isključujuću grešku, u žaru borbe sam podigao ruke i mahinalno sam ga udario - kaže Filip. FILIP Čović, plejmejker FMP je isključen šest minuta pre kraja, kada je zamahnuo laktom u vilicu Ede Murića... - Pokušao sam da… »
Kazne u KLS: Čović da plati 108.000 dinara! Na udaru i Partizan
Mozzart sport 02.06.2016
Ruku u džep moraće da zavuku i Edo Murić i Marko Tejić. Disciplinska komisja Košarkaške lige Srbije (KLS) kaznila je KK Partizan sa 120.000 dinara zbog, kako se navodi, vređanja i psovanja protivnika i sudija, kao i zbog paljenja jedne baklje na… »
Partizan ponovo plaća zbog vređanja protivnika
Večernje novosti 02.06.2016
Direktor KLS Leon Deleon kaznio je klub iz Humske sa 120.000 dinara zbog vređanja i psovanja protivnika i sudija i paljenja jedne baklje u dvorani. Čović plaća 108.000 zbog isključujuće greške. Kasa košarkaške sekcije Partizana praznija je za… »
Kls: Oštre kazne za Partizan i Filipa Čovića
Sportal blic 02.06.2016
Čelnici Košarkaške lige Srbije izrekli su oštre kazne zbog incidenata na trećoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige između Partizana i FMP-a. Foto: Marko Metlas / RAS Srbija Meč je obeležio sukob Filipa Čovića i Eda Murića. Košarkaš… »
Nove kazne: FMP i Partizan ponovo na udaru disciplinaca
Hot sport 02.06.2016
Plejmejker FMP Železnika kažnjen je sa 108.000 dinara zbog isključenja nakon što je pokušao da udari Eda Murića. Murić je takođe kažnjen zbog tehničke greške sa 12.000 dinara, kao i Marko Tejić, košarkaš FMP. Najveća kazna izrečena je KK… »
Iz minuta u minut: Majstorica polufinala: Partizan - FMP 87:78
Sportal blic 01.06.2016
Košarkaši Partizana i FMP-a od 21 časa igraju treći, odlučujući meč polufinalne serije plej-ofa i taj duel iz hale "Aleksandar Nikolić" možete pratiti uživo uz Blicsport.rs. Foto: Marko Metlas / RAS Srbija KRAJ! Partizan - FMP 87:78 (24:10… »
Koškanje: Čović isključen zbog udaranja rivala, Murića saigrači jedva obuzdali /foto/ /video/
Sportal blic 01.06.2016
Košarkaši Partizana plasirali su se u finale domaćeg plej-ofa, a u trećem meču polufinala protiv FMP-a (87:78) došlo je do koškanja Filipa Čovića i Eda Murića. Foto: Marko Metlas / RAS Srbija Koškanje Čovića i Murića Iako je utakmica… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 2 satajoš 28 povezanih
Uživo prvo okupljanje nakon tuče Skupština Srbije danas glasa o budžetu, sednica počinje bez opozicije (video)
Blic pre 4 minutajoš 21 povezana
Tramp pretio Kini, Meksiku i Kanadi: Dolar skočio, azijske deonice pale!
Pravda pre 1 satjoš 7 povezanih
VIDEO: Aktivisti koji su protiv rušenja Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Radio 021 pre 16 minutajoš 4 povezane