Povezane vesti

Zvezda za novu titulu, Partizan se ne predaje

Zvezda za novu titulu, Partizan se ne predaje

Dnevnik 06.06.2016
U trećoj utakmici finala domaćeg košarkaškog plej ofa, večeras od 21 sat , u hali “Aleksandar Nikolić” , Crvena zvezda Telekom ima šansu da pred svojim navijačima. osvoji novu šampionski titulu, s obzirom da u seriji vode sa 2:0. Iako je… »
Emotivni Vilson hoće još jednom pred Grobare

Emotivni Vilson hoće još jednom pred Grobare

Mondo 06.06.2016
Iskusni američki plejmejker poručio da Partizan "mora" da dobije treću utakmicu... Džamar Vilson oglasio se na Twitteru ubrzo posle drugog meča finala plej-ofa, u kome je Crvena zvezda "otela" pobedu trojkom Marka Gudurića u poslednjem sekundu… »
Veličković: Emociju kakvu sam imao tokom meča dugo nisam osetio

Veličković: Emociju kakvu sam imao tokom meča dugo nisam osetio

Večernje novosti 06.06.2016
Poraz je bolan, ali moramo da pokušamo da ustanemo i ponovimo ovakvu borbenost u trećoj utakmici, rekao je najiskusniji igrač Partizana. Najiskusniji i najstariji igrač u finalnoj seriji Super lige Novica Veličković ostavlja srce na terenu i drži… »
Veličković: Zaplakao bih! Otkad sam otišao iz Partizana nisam doživeo ovakvu emociju

Veličković: Zaplakao bih! Otkad sam otišao iz Partizana nisam doživeo ovakvu emociju

Mozzart sport 06.06.2016
"Nadigravali smo se dobro, bili smo bolji 35 minuta. Ponosan sam na svoje saigrače. Ove je sve mladost, greške koje smo pravili zbog toga i nekog dokazivanja... Dali smo maksimum, trebalo je da dobijemo ovo, ali čestitke protivniku", istakao je jedan… »

Vesti dana »