Povezane vesti
Vučić: Radulović pretio, a juče pobegao
Mondo 08.06.2016
Zadovoljan sam razgovorima koje sam počeo o budućoj Vladi Srbije, pre o njenom radu nego o sastavu, izjavio je danas mandatar za sastav Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić. Foto: Tanjug, Tanja Valič Uveren sam da ćemo imati… »
Ugljanin: Nećemo biti ni vlast ni opozicija
Novi magazin 08.06.2016
Poslanik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin izjavio je danas da ta stranka neće biti deo vlasti, ali ni opozcija, već da će raditi isključivo u interesu Bošnjaka. "Mi smo legitmni predstavnici Bošnjaka, niti ćemo biti pozicijia niti opozicija… »
Vučić izbacio Radulovića: Marš napolje, lopove!
Kurir 08.06.2016
Lider SNS posle osam minuta isterao Sašu Radulovića, kome su naprednjaci potom uručili mapu s putanjom do psihijatrijske bolnice „Laza Lazarević“. Mandatar Aleksandar Vučić izbacio je juče s konsultacija za sastav nove vlade lidera pokreta… »
Vučić: Konsultacije završene, danas nema sastava vlade
Blic 07.06.2016
Lider Srpske napredne stranke i mandatadar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić izjavio je nakon sastanka sa strankama da je zadovoljan činjenicom da je mogao da svima njima da razgovara, ali da nema danas sastava vlade. - Prvo sam razgovarao sam sa… »
Vesti dana »
Studenti beogradskih fakulteta prenoćili u Inđiji, danas nastavljaju put ka Novom Sadu
RTS pre 23 minutajoš 9 povezanih
Šok izdanje pevačice tinejdžerke: Došla na veselje u providnom - vidi joj se donji veš (foto)
Blic pre 57 minutajoš 7 povezanih
Nema preživelih u sudaru putničkog aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu
BBC News pre 1 satjoš 8 povezanih