Povezane vesti

Nadal odustao od Vimbldona!

Nadal odustao od Vimbldona!

Telegraf 09.06.2016
Španski teniser nije zalečio povredu zgloba ruke. Jedna briga manje za Novaka Đokovića. Rafael Nadal odustao je od učešća na Vimbldonu zbog povrede zgloba ruke, koju nije zalečio do kraja i neće ga biti na travnatim terenima londonskog Grend… »
Povreda je ipak jača: Rafael Nadal se povukao sa Vimbldona!

Povreda je ipak jača: Rafael Nadal se povukao sa Vimbldona!

Hot sport 09.06.2016
Španski teniser Rafael Nadal povukao se danas sa Vimbldona zbog povrede zgloba, zbog koje je odustao od takmičenja i tokom Rolan Garosa. – Žao mi je što moram da objavim da neću moći da igram na Vimbldonu ove godine. Do te odluke sam došao posle… »
Rafa saopštio šokantnu vest sa suzama u očima!

Rafa saopštio šokantnu vest sa suzama u očima!

24 Sata 09.06.2016
Španski teniser saopštio je loše vesti na konferenciji za štampu. Rafael Nadal propustiće Vimbldon zbog povrede leve ruke, potvrđeno je zvanično iz tabora španskog tenisera. Dvostruki šampion Vimbldona neće biti među nosiocima u Londonu, pošto… »
Nadal se povukao i sa Vimbldona

Nadal se povukao i sa Vimbldona

Radio 021 09.06.2016
Španski teniser Rafael Nadal povukao se sa Vimbldona zbog povrede zgloba, zbog koje je odustao od takmičenja i tokom Rolan Garosa. - Žao mi je što moram da objavim da neću moći da igram na Vimbldonu ove godine. Do te odluke sam došao posle… »
JOŠ JEDAN ŠOK - Nadal odustao od Vimbldona!

JOŠ JEDAN ŠOK - Nadal odustao od Vimbldona!

Sportske.net 09.06.2016
Španski teniser Rafael Nadal odlučio je da odustane od učešća na ovosezonskom Vimbldonu zbog povrede zgloba koja je uslovila povlačenje sa Rolan Garosa uoči meča trećeg kola. Najbolji španski teniser Rafael Nadal u četvrtak je potvrdio da neće… »
Više ne može da se sastavi: Nadal ne igra Vimbldon!

Više ne može da se sastavi: Nadal ne igra Vimbldon!

Mozzart sport 09.06.2016
“Kao što možete da pretpostavite, ovo je tužna odluka koju sam morao da donesem. Ipak, povreda je takva da je potrebno vreme za oporavak“, napisao je Nadal na svojoj Fejsbuk stranici. Loše vesti za navijače Rafaela Nadala. Nekada najbolji teniser… »
Nadal ne igra na Vimbldonu!

Nadal ne igra na Vimbldonu!

Večernje novosti 09.06.2016
Španski teniser povukao se sa trećeg gren slema u sezoni zbog povrede zgloba, zbog koje je odustao od takmičenja i tokom Rolan Garosa. Španski teniser Rafael Nadal povukao se sa Vimbldona zbog povrede zgloba, zbog koje je odustao od takmičenja i… »
Nadal zbog povrede propušta Vimbldon

Nadal zbog povrede propušta Vimbldon

Sportski žurnal 09.06.2016
Osvajač 14 gren slem titula i dvostruki šampion Vimbldona, Rafael Nadal biće prinuđen da, zbog povrede zgloba leve ruke, propusti ovogodišnji turnir u Londonu. Iz istog razloga, Španac je odustao od nedavno završenog Rolan Garosa tokom duela protiv… »
Nadal odustao od Vimbldona, evo i zbog čega

Nadal odustao od Vimbldona, evo i zbog čega

Vesti online 09.06.2016
Pod oznakom "hitno" vodeći svetski mediji prenose informaciju da je Rafael Nadal odlučio da ne učestvuje na predstojećem Vimbldonu. Španski teniser je o tome obavestio javnost putem svog fejsbuk profila, a u objavi je objasnio da nakon poslednjih… »
Bez rafe na vimbldonu: Nadal definitivno odustao!

Bez rafe na vimbldonu: Nadal definitivno odustao!

Sportal blic 09.06.2016
Rafael Nadal propustiće Vimbldon zbog povrede leve ruke, potvrđeno je zvanično iz tabora španskog tenisera. Foto: Reuters Dvostruki šampion Vimbldona neće biti među nosiocima u Londonu, pošto neće biti potpuno spreman nakon povrede zbog koje je… »

Vesti dana »