Povezane vesti
Jorgovanka Tabaković lakše povređena u udesu na putu ka aerodromu
Večernje novosti 11.06.2016
Guvernerka Narodne banke Srbije zadobila je lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se u subotu dogodila na putu između Beograda i Novog Sada. GUVERNERKA Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković zadobila je lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi… »
Tabakovićeva ugruvana u udesu, ali "stabilna kao i dinar"
Radio 021 11.06.2016
Guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković imala je lakšu saobraćajnu nezgodu kod beogradskog Aerodroma, u kojoj je ugruvana, preneo je danas list Alo. Tabaković se zbog udesa nije pojavila na Samitu guvernera u Bečićima, a kako je preneo taj list, na… »
Jorgovanka imala udes: "Stanje mi je stabilno, kao i dinar"
Vesti online 11.06.2016
Guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković imala je lakšu saobraćajnu nesreću kod beogradskog aerodroma, u kojoj je ugruvana, prenose beogradski mediji. Tabaković se zbog udesa nije pojavila na Samitu guvernera u Bečićima, a kako je preneo list "Alo!", na… »
Jorgovanka Tabaković imala udes kod Aerodroma: Stanje mi je stabilno, kao i dinar!
Kurir 11.06.2016
BEOGRAD - Jorgovanka Tabaković nije se pojavila na Samitu guvernera u Bečićima jer je imala saobraćajnu nesreću kod beogradskog Aerodroma. Guverner NBS Jorgovanka Tabaković doživela je lakšu saobraćajnu nesreću na putu za Aerodrom "Nikola Tesla"… »
Jorgovanka Tabaković preživela udes: Ugruvana sam, ali sam "stabilna kao dinar"
Telegraf 11.06.2016
Guvernerka se našalila i poručila: "Stanje mi je stabilno, kao i dinar" Jorgovanka Tabaković nije se pojavila na Samitu guvernera u Bečićima jer je imala saobraćajnu nesreću kod beogradskog Aerodroma. Za Alo! kaže da je ugruvana, ali “stabilna… »
Vesti dana »
Studentkinja iz Novog Sada: Ne zanima nas dijalog sa predsednikom, hoćemo da se naši zahtevi ispune
N1 Info pre 34 minutajoš 48 povezanih
Uprava Univerziteta u Beogradu sutra će zvanično odgovoriti na Vučićev poziv
Nova pre 3 satajoš 28 povezanih
Davidovac za SK: Pričamo non-stop, cilj je plej-of Evrolige
Sport klub pre 34 minutajoš 29 povezanih