Povezane vesti
Jorgovanka Tabaković lakše povređena u udesu na putu ka aerodromu
Večernje novosti 11.06.2016
Guvernerka Narodne banke Srbije zadobila je lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se u subotu dogodila na putu između Beograda i Novog Sada. GUVERNERKA Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković zadobila je lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se… »
Tabakovićeva ugruvana u udesu, ali "stabilna kao i dinar"
Radio 021 11.06.2016
Guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković imala je lakšu saobraćajnu nezgodu kod beogradskog Aerodroma, u kojoj je ugruvana, preneo je danas list Alo. Tabaković se zbog udesa nije pojavila na Samitu guvernera u Bečićima, a kako je preneo taj list, na njenim… »
Jorgovanka imala udes: "Stanje mi je stabilno, kao i dinar"
Vesti online 11.06.2016
Guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković imala je lakšu saobraćajnu nesreću kod beogradskog aerodroma, u kojoj je ugruvana, prenose beogradski mediji. Tabaković se zbog udesa nije pojavila na Samitu guvernera u Bečićima, a kako je preneo list "Alo!", na… »
Jorgovanka Tabaković imala udes kod Aerodroma: Stanje mi je stabilno, kao i dinar!
Kurir 11.06.2016
BEOGRAD - Jorgovanka Tabaković nije se pojavila na Samitu guvernera u Bečićima jer je imala saobraćajnu nesreću kod beogradskog Aerodroma. Guverner NBS Jorgovanka Tabaković doživela je lakšu saobraćajnu nesreću na putu za Aerodrom "Nikola Tesla" s koga… »
Jorgovanka Tabaković preživela udes: Ugruvana sam, ali sam "stabilna kao dinar"
Telegraf 11.06.2016
Guvernerka se našalila i poručila: "Stanje mi je stabilno, kao i dinar" Jorgovanka Tabaković nije se pojavila na Samitu guvernera u Bečićima jer je imala saobraćajnu nesreću kod beogradskog Aerodroma. Za Alo! kaže da je ugruvana, ali “stabilna kao… »
Vesti dana »

Voštinić: U DUNP nisu upala nepoznata lica već plaćenici koji su odbornike izbacivali iz Skupštine Kraljeva
Danas pre 10 minutajoš 37 povezanih

Oglasio se RHMZ, izdao upozorenje za celu Srbiju: Na ove brojke obratite pažnju!
Telegraf pre 49 minutajoš 21 povezana

Prva sednica Skupštine Vojvodine od pada nadstrešnice, ispred zgrade obezbeđenje, PSG bojkotuje sednicu
N1 Info pre 45 minutajoš 11 povezanih

RSE: BIA počela nabavku "Cellebrite"kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
N1 Info pre 25 minutajoš 2 povezane

Beograd u pokretu: Novi tramvaji neće poboljšati gradski prevoz, tramvajska mreža zastarela
Beta pre 25 minutajoš 7 povezanih