Povezane vesti
Ognjen Amidžić: Ovo je moj dvojnik iz Milana! (FOTO)
Story 11.06.2016
Ognjen Amidžić je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Tviter podelio zanimljivu fotografiju kada je pokazao svog dvojnika iz Italije. Naime, voditelj je u jednom kafiću u Milanu sreo čoveka koji je veoma liči na njega. Ognjen Amidžić urnebesnom… »
Neverovatno: Ognjen Amidžić u Milanu pronašao svog dvojnika! (foto)
Svet & Skandal 11.06.2016
Ognjen Amidžić sasvim slučajno naleteo je ni manje ni više nego na svog dvojnika. Popularni voditelj je tokom boravka u Milanu naleteo na čoveka koji je isti kao on. “Moj dvojnik iz Milana”, napisao je u opisu fotografije koju je postavio na svoj Tviter… »
Kao jaje jajetu: Ovo je dvojnik srpskog voditelja
Blic 11.06.2016
Ognjen Amidžić oduševio se kada je u inostranstvu sreo dvojnika. - Našao sam dvojnika u Milanu - napisao je. Iako muškarac sa slike ima kovrdžavu kosu, mora se priznati da mu je vilica gotovo identična kao Amidžićeva. Moj dvojnik iz milana… »
Vesti dana »

Da li će Tramp slušati "jevanđelje kremlja"? Evo šta može da se desi na ključnom sastanku dvojice lidera na Aljasci
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih

Sastanak Trampa i Putina traje više od dva i po časa: Nema naznaka kada će radni ručak
Večernje novosti pre 57 minutajoš 8 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 22 minutajoš 4 povezane

Dačić: I večeras narušavan javni red i mir, povređeno šest policajaca, privedeno 38 lica
Euronews pre 12 minutajoš 4 povezane

Komesar Saveta Evrope za ljudska prava: Policija upotrebila nesrazmernu silu u Valjevu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana