Povezane vesti
Urnebesna izjava ljubavi u emisiji! (video)
Mondo 12.06.2016
Glumac priznao Nataši Bekvalac... "Bio sam zaljubljen u tebe deset godina!". Glumac Milan Vasić gostovao je u emisiji "Magazin In" Sanje Marinković, zajedno s Natašom Bekvalac kojoj je u jednom trenutku priznao: Volim te. "Ja sam bio zaljubljen u… »
Glumac izjavio ljubav Nataši Bekvalac u TV emisiji: Bio sam ludo zaljubljen u tebe!
Svet & Skandal 12.06.2016
Glumac Miloš Vasić gostovao je u emisjiji “Magazin IN” sa Natašom Bekvalac i tom prilikom i njoj i gledaocima upriličio neočekivanu izjavu ljubavi. “Bio sam ludo zaljubljen u Natašu jedno deset godina, sigurno. To je devojka o kojoj sam… »
Vesti dana »

"Ko je nadležan za prasiće, a ko za pivo" Brnabić o blokadi Gazele i Brankovog mosta: Bez cilja i smisla, samo ogoljeno nasilje i teror nad običnim ljudima
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih

„Iz poštovanja prema našem predsedniku“: Miloš Pavlović sutra kod Vučića, pa odluka o štrajku glađu
Danas pre 6 minutajoš 16 povezanih

Studenti i građani izlaze na ulice danas u 18 časova u 32 grada širom Srbije: Pročitajte detaljan plan protesta
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih

Feđa Dudić ostaje u Radničkom 1923: Potpisan novi jednogodišnji ugovor
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih

Moguće i rušenje Železničke stanice u Novom Sadu: Ministarka Sofronijević za Nova.rs o dve opcije koje su u igri
Nova pre 2 satajoš 20 povezanih