Povezane vesti

Duhovito, nema šta: Lepa Brena se pohvalila novim poklonom (foto)

Duhovito, nema šta: Lepa Brena se pohvalila novim poklonom (foto)

Svet & Skandal 13.06.2016
Lepa Brena dobila je veoma originalan poklon. Iako nije navela od koga, ona je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografiju poklona. U pitanju je četka za WC šolju u obliku mikrofona sa stalkom. “Mislim, šta reći”, kratko je… »
Lepa Brena se pohvalila neobičnim poklonom

Lepa Brena se pohvalila neobičnim poklonom

Tračara 13.06.2016
Jedna od najvećih zvezda na našoj estradi, Lepa Brena, nedavno je dobila vrlo zanimljiv poklon kojim se pohvalila na društvenoj mreži Instagram. Naime, Brena je dobila četku za WC šolju u obliku mikrofona. “Mislim, šta reći”, napisala je… »
(Foto) sitnice su bitne: Zavirite u luksuzan dom Lepe Brene, jedan detalj će vas ostaviti bez teksta

(Foto) sitnice su bitne: Zavirite u luksuzan dom Lepe Brene, jedan detalj će vas ostaviti bez teksta

Kurir 13.06.2016
Jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije, Lepa Brena i njena porodica uživaju u luksuznom domu. Pevačica je o svakom kutku svog doma brinula sa velikom pažnjom, što je pokazala na društvenim mrežama. Pri prvim koracima tu je luksuzan hol... A… »
Ovako Lepa Brena čisti WC šolju? (foto)

Ovako Lepa Brena čisti WC šolju? (foto)

Mondo 13.06.2016
Fotografija koju je pevačica okačila na svom Instagram profilu, nasmejala je fanove. Lepa Brena je objavila fotografiju četke za WC šolju u obliku mikrofona na svom Instagram profilu! "Mislim... Šta reći", napisala je pevačica pored fotke i… »
Lepa Brena nasmejala Instagram: Poklon koji niko nije očekivao (FOTO)

Lepa Brena nasmejala Instagram: Poklon koji niko nije očekivao (FOTO)

Story 13.06.2016
Pevačica Lepa Brena podelila je fotografiju na Instagram profilu koja je mnoge nasmejala... Lepa Brena je nedavno dobila originalan poklon čime se pohvalila na društvenoj mreži Instagram. Lepa Brena otputovala u Brisel: Ovako se tamo provodi… »
(Foto) brenin poklon nasmejao društvene mreže: Ovome se nije nadala...

(Foto) brenin poklon nasmejao društvene mreže: Ovome se nije nadala...

Kurir 13.06.2016
Lepa Brena je nedavno dobila originalan poklon čime se pohvalila na društvenoj mreži Instagram. Pevačica nije navela od koga je dobila četku za WC šolju u obliku mikrofona. "Mislim, šta reći", napisala je Brena u opisu slike koju je objavila. Ovaj… »

Vesti dana »