Povezane vesti
Srbin iz Frankfurta otišao u Frajburg
Vesti online 15.06.2016
Povremeni reprezentativac Srbije Aleksandar Ignjovski nastaviće karijeru u nemečkoj Bundesligi, ali ne u redovima Ajntrahta iz Frankfurta u kom je završio prethodnu sezonu. 25-godišnji vezista je potpisao ugovor sa Frajburgom, ali za sada nisu poznati… »
Za Ignjovskog postoji samo Nemačka
Mondo 15.06.2016
Nekadašnji reprezentativac Srbije iz Frankfurta se seli u redove novog-starog bundesligaša. Foto: Guliver/Getty images/Micha Will Aleksandar Ignjovski (25) novi je član Frajburga, kluba koji se ovog proleća ekspresno vratio iz "cvajte" u Bundes ligu. To… »
Bundesliga: Srbin iz Frankfurta otišao u Frajburg
Hot sport 15.06.2016
Srpski fudbaler Aleksandar Ignjovski napustio je Ajntraht iz Frankfurta i prešao u Frajburg, objavljeno je danas na sajtu novog kluba. – Jako sam srećan što sam dobio priliku da igram za Frajburg. Veoma cenim ovaj klub, a trener i rukovodstvo su me… »
Vesti dana »

Čačani prvo jurili SNS-ovce po gradu, pa im blokirali autobuse (video)
Pravda pre 22 minutajoš 29 povezanih

Vasiljević: Na skupovima protiv blokada više od 126.000 ljudi, 3.547 osoba na neprijavljenim skupovima
RTV pre 12 minutajoš 36 povezanih

Tramp na finalu US Open-a, meč kasnio skoro sat vremena zbog bezbednosnih provera
RTV pre 52 minutajoš 36 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike selektora i šok u košarkaškoj javnosti
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 95 povezanih